Ultima seara in Piata Victoriei. Protestul maraton #Rezist s-a incheiat dupa 1030 de zile – Video

news

Marti seara, 26 noiembrie, a fost ultima seara in care protestatarii #Rezist s-au strans in Piata Victoriei. Ei au cantat imnul national si s-au imbratisat.

Cateva zeci de protestatari s-au reunit, marti, pentru ultima oara in Piata Victoriei. Multi dintre ei au fost de sute de ori, din februarie 2017, pentru a protesta fata de abuzurile Regimului PSD.

In premiera, PSD a recunoscut miercuri ca a gresit fata de modul in care a reactionat pe 10 august 2018. Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat ca evenimentele din 10 august au fost gestionate „gresit si un pic hazardat”, iar PSD a platit, aceasta fiind o cauza pentru care a pierdut alegerile.

„Imi cer scuze, eu nu am fost nici intr-o parte, nici de alta a baricadei in noaptea de 10 august. (…) Cred ca evenimentul a fost gestionat gresit si un pic hazardat. Cred ca este o ancheta si sunt altii abilitati, institutia separarii puterilor in stat, sa asteptam sa se pronunte”, a spus Ciolacu, intrebat in legatura cu evenimentele din 10 august de anul trecut.

El a adaugat ca PSD a pierdut alegerile si din cauza evenimentelor din 10 august.

„Am platit, am pierdut alegerile. Deci, plata pentru 10 august PSD si-a primit-o. Si din cauza evenimentelor din 10 august PSD a pierdut alegerile’, a spus Ciolacu.

Foto: George Stancu

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: