Ultimul mesaj a cantaretei Delia, inainte de CUTREMUR: „Nu stim unde vom ajunge”

news

Cantareata Delia Opran este data disparuta dupa marele cutremur din Nepal, care a facut peste 700 de morti. Ea se afla intr-o expeditie in zona muntilor Himalaya.

Iata ultimul mesaj de pe Facebook:  „Maine dimineata intram in circuit. Vrem sa facem ‪#‎AnnapurnaCircuit‬ si in functie de cate zile stam pentru aclimatizare, vedem daca mai avem energia necesara si pentru ‪#‎AnnapurnaBaseCamp‬, desi nu e recomandat sa le faci pe amandoua in acelasi trip.

Mergem fara ghid, porter sau serpas, deci ne caram casa in spate, ca melcii, asa ca vedem daca dupa cei 200 de km ne mai tin salele, umerii, picioarele si mai ales moralul, ca sa o luam pe ‪#‎ABC‬. Dar nu despre asta voiam sa scriu aici, ci despre faptul ca ieri si azi a trebuit sa parasim ‪#‎Thamel‬-ul, zona de safety, ca sa ne luam permisele pentru Annapurna si biletele de autobuz, fara sa stim unde vom ajunge.

Ieri ca ieri, dar azi parca am nimerit direct in mijlocul unui teatru de razboi (pozele vorbesc de l sine), de aceea am decis ca in Kathmandu nu ne vom muta niciodata. Ca sa locuiesti aici permanent trebuie sa indeplinesti unul din urmatoarele criterii, iar noi nu ne incadram la niciunul: 1. fie te-ai nascut aici si n-ai de ales, 2. fie esti hippiot si cauti asemea experiente transcedentale si 3. nu iesi niciodata din Thamel si cu toate ca e foarte colorat si misto, la un moment-dat te plictisesti. Aceste fiind spuse, abia asteptam sa ‪#‎TakeTheTrail‬ maine dimineata, in zori”.

MAE a anuntat ca a demarat cautarile. „In legatura cu persoana de sex feminin, care avea calitatea de turist, depunem toate eforturile, atat prin Ambasada Romaniei la New Delhi si prin consulatul onorific din Nepal, cat si la nivelul structurii competente din MAE sa o gasim cat mai repede, sa o identificam astfel incat sa avem un rezultat cat mai pozitiv pentru cei aflati in atentie”, a declarat Florin Parvu, director adjunct MAE.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: