Umbra grea a lui Buzatu. Noul sef al PSD Vaslui anunta ca „nu se va dezice niciodata” de baronul aflat dupa gratii: „A avut multe lucruri bune de transmis celor din jurul sau”

politica

Dumitru Buzatu, sarbatori, arest preventiv, Vaslui, vile

Presedintele interimar al PSD Vaslui, deputatul Adrian Solomon, a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu se va dezice niciodata de fostul lider al organizatiei judetene, Dumitru Buzatu, in prezent arestat preventiv pentru luare de mita.

Intrebat cand a discutat ultima oara cu Dumitru Buzatu, Solomon a precizat pentru Agerpres ca a avut „acum doua-trei saptamani” o discutie telefonica cu Dumitru Buzatu, incarcerat la Penitenciarul Vaslui.

„Am vorbit la telefon, nu direct, e greu. M-as duce, dar deocamdata nu-i deschisa poarta. Sper sa fie cat mai repede intr-o alta forma de masura de aceasta judiciara, astfel incat sa putem dialoga cu domnia sa.

Dincolo de toate pacatele omului, eu il stiu pe domnul Buzatu din alte perspective, de 22 de ani de-acuma. Am lucrat cu domnia sa foarte mult si foarte bine si nu ma voi dezice niciodata de omul Dumitru Buzatu, omul politic Dumitru Buzatu, cel care a avut multe lucruri bune de transmis celor din jurul sau”, a transmis Adrian Solomon.

Deputatul Adrian Solomon a fost numit, pe data de 11 decembrie a anului trecut, presedinte interimar al Organizatiei Judetene a PSD Vaslui, in urma unei decizii a Biroului Politic National.

Organizatia PSD Vaslui a fost condusa interimar de europarlamentarul Dragos Benea, imediat dupa excluderea din partid a fostului lider social-democrat, Dumitru Buzatu, arestat preventiv pentru luare de mita, in luna septembrie 2023.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: