„UMILINTA”. Fost tarabagiu, facut COLONEL de Oprea. Acum este seful unei institutii publice

news

Scandal la Oradea. Un fost vanzator de haine la taraba a fost numit la presiunile lui Gabriel Oprea sef al Serviciului de Ambulanta al judetului Bihor. „E cea mai mare umilinta pe care o suportam din punct de vedere profesional in ultimii 25 de ani”, spun angajatii serviciului.

Fost tarabagiu, Gheorghe Pintea este seful UNPR Bihor si, mai nou, director al Serviciului de Ambulanta. Potrivit presei locale, Pintea a ajuns la Ambulanta in urma presiunilor facute de Gabriel Oprea, care l-a impus in fata candidatului PSD pentru aceeasi functie.

pintea

Gheorghe Pintea a fost vanzator de haine in Piata Cetate din Oradea, intrand in politica in urma cu cinci ani, prin partidul lui Gigi Becali. Dupa ce a trecut la UNPR, Gabriel Oprea l-a avansat la gradul de colonel. Pintea a facut armata in 1989, la trupele de Securitate, de unde a fost lasat la vatra cu gradul de sergent.

El a povestit intr-un interviu cum a actualul vicepremier l-a avansat la gradul de colonel. „A fost ori in aprilie, ori in iulie 2010. Eram la Bucuresti, la o discutie cu domnul ministru Oprea, dupa ce am intrat in partid, si am fost intrebat daca vreau sa fiu locotenent-colonel. Ce sa zic c-am zis?… Pe mine nici nu ma ajuta, nici nu ma incurca sa fiu ofiter superior. Am acceptat. Dar n-a fost nicio festivitate la Bucuresti unde sa-mi dea gradul. Mi s-a cerut numai livretul militar si apoi am fost chemat la Centrul Militar din Oradea sa-mi dea altul, cu gradul si cu poza schimbate”, a povestit Pintea pentru Bihoreanul.

Angajatii de la Ambulanta se considera umiliti sa il aiba pe Pintea ca sef. „E cea mai mare umilinta pe care o suportam din punct de vedere profesional in ultimii 25 de ani”, a declarat unul dintre acestia pentru presa locala.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: