Umilinta pentru Dragnea si Tariceanu de 1 Decembrie. Reprezentantii „statului paralel” au stat in tribuna oficiala, alaturi de premierul Tudose si de alti lideri ai PSD

politica

Premierul PSD Mihai Tudose a fost prezent, la parada de 1 Decembrie, alaturi de presedintele Klasu Iohannis in tribuna oficiala de la Arcul de Triumf. In preajma sa s-au aflat procuorii sefi Laura Codruta Kovesi si Augustin Lazar, acuzati indirect de Liviu Dragnea ca reprezinta „statul paralel” care „nu lasa Romania sa dezvolte”.

La ceremonie au asistat cateva mii de oameni, printre participanti fiind si membri si simpatizanti PSD si ALDE, adusi cu autocarele din mai multe judete. La parada au asistat, de la tribuna oficiala, presedintele Klaus Iohannis, premierul Mihai Tudose, ministrul Apararii, Mihai Fifor, ministrul de Interne, Carmen Dan, vicepremierul Marcel Ciolacu, procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, procurorul general Augustin Lazar, presedintele CCR, Valer Dorneanu.

La finalul ceremoniei, Klaus Iohannis a schimbat cateva cuvinte cu premierul Mihai Tudose si cu ministrul Apararii, Mihai Fifor, apoi s-a urcat in masina. Insa imediat a coborat si s-a indreptat spre zona publicului, dand mana cu o parte dintre persoanele care au asistat la parada. Apoi s-a urcat din nou in masina si a plecat.

Aproximativ 3.500 de militari si reprezentanti ai Ministerului Apararii Nationale, Ministerului Afacerilor Interne si ai Serviciului Roman de Informatii, precum si militari din tari aliate sau partenere, cu peste 350 de mijloace tehnice, au luat parte la parada de 1 Decembrie, in Piata Arcul de Triumf.

Penalii Liviu Dragnea si Calin popescu Tariceanu au fost prezenti in alta parte. Ei au participat la ceremoniile de la Parcul Carol unde, surprinzator, s-a aflat si ambasadorul SUA, Hans Klemm.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: