Umilinta pentru partidul lui Dragnea. Ponor refuza oferta PSD: „Nu vreau sa-mi arunc numele in asa ceva”

politica

Gimnasta Catalina Ponor afirma, intr-un interviu acordat vineri agentiei de presa News.ro, ca a refuzat oferta PSD Constanta de a candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie, spunand ca politica este ”o meserie murdara” si nu doreste sa isi arunce numele ”intr-o astfel de lume”. Cu o zi in urma, purtatorul de cuvant al PSD Constanta, deputatul Mircea Titus Dobre, afirma ca gimnasta va candida la alegerile parlamentare pe lista filialei.

Ea spune ca a primit oferta in urma cu trei-patru zile, din partea presedintelui PSD Constanta, Felix Stroe, si ca si-a luat un ragaz pentru a le da raspunsul. Gimnasta spune ca reprezentantii PSD Constanta au facut anuntul, joi, fara a se consulta cu ea pentru ca „probabil au considerat ca raspunsul este pozitiv”.

Gimnasta mai spune ca i-a anuntat pe liderii PSD joi seara, dupa ora 23.00, ca nu accepta oferta de a candida.

”Nu voi face politica, nu e pentru mine. Se spune ca e o meserie murdara si nu vreau sa-mi arunc numele in asa ceva, dupa ani de zile de munca in gimnastica pe propriile eforturi si sacrificii. Daca eram intr-o tara civilizata, cu politica normala, probabil merita sa o fac. Sunt interesata de sport, nu de politica si vreau sa-mi pastrez numele curat. Nu aveam cum sa fac bine doua lucruri – in gimnastica este un program, probabil la PSD se dorea alt program si ajungeam sa nu mai fac bine nimic. Voi continua cu gimnastica, atat de mult cat imi va permite sanatatea”, a declarat Catalina Ponor, vineri, intr-un interviu acordat News.ro.

Purtatorul de cuvant al PSD Constanta, deputatul Mircea Titus Dobre declara, joi, pentru News.ro ca gimnasta Catalina Ponor va candida la alegerile parlamentare din acest an din partea PSD Constanta, urmand sa ocupe un loc eligibil pe lista pentru Camera Deputatilor.

Catalina Ponor, in varsta de 29 de ani, este multipla medaliata olimpica la gimastica, avand in palmares trei medalii de aur, una de argint si una de bronz.

La ultima editie a Jocurilor Olimpice, de la Rio de Janeiro, Catalina Ponor a fost singura reprezentanta a Romaniei in competitie, reusind calificarea intr-o singura finala, la sarituri, unde a ocupat locul 7.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: