Umiliti la motiune, PSD-istii promit ca darama Guvernul Citu la toamna: „Nu va fie frica, in toamna Citu pica!”

politica

Secretarul general al PSD Paul Stanescu a afirmat ca, desi nu a trecut motiunea de cenzura, partidul va continua politica bazata pe solutii si va propune proiecte bune pentru Romania. „Nu va fie frica, in toamna Citu pica!”, a dat asigurari Stanescu.

„Am asistat in timpul motiunii de cenzura la un spectacol al urii. Mi-am amintit de discursul basisto-pedelist, care spunea ca statul este un om foarte gras cocotat in spatele unuia slab si subtirel, economia. E de inteles daca ne gandim cine sunt oamenii din spatele lui Citu. Turcan, Boc, aceiasi care si-au dorit impreuna cu Basescu sa distruga si PSD-ul si PNL-ul, care au promovat austeritatea si au invrajbit categoriile sociale si profesionale.

N-am vazut ieri un premier demn, ci un tehnocrat slab, fara sustinere politica. Speriat de PSD, dar si de Orban, care-i trage presul de sub picioare, Citu a ajuns in Parlament ca sa-si faca campanie interna, nu sa vorbeasca despre guvernare. Schimonosit de ura politica pe care o promoveaza, acest politician inchipuit a preluat discursul toxic pedelist. Ataca primarii PSD, milioanele de romani care ne sustin. Promoveaza o politica a urii.

Aroganta cu care-si etaleaza realizarile ”fantastice”, care nu sunt decat niste minciuni, este patologica. Parlamentarii lui Orban au gresit ca nu au votat motiunea de cenzura si multi vor regreta. Citu este un pericol atat pentru Romania, cat si pentru PNL”, a afirmat Paul Stanescu, miercuri, printr-un comunicat de presa al PSD.

Citeste si: Motiunea a fost respinsa la un scor umilitor pentru PSD. Unul dintre PSD-isti sau AUR-isti a votat impotriva motiunii

El a adaugat ca desi nu a trecut motiunea de cenzura, PSD va continua politica bazata pe solutii.

„Chiar daca motiunea nu a trecut, PSD va continua politica bazata pe solutii, va propune proiecte bune pentru Romania si se va opune abuzurilor pe care liberalii si useristii le fac zi de zi. Fiecare motiune de cenzura care va urma, va avea mai multe sanse pentru ca sprijinul pentru guvern si pentru partidele care-l sustin se ingusteaza in fiecare zi. Indiferent cate abuzuri vor face, vom fi cu ochii pe ei. Continuam lupta cu aceasta guvernare cinica, indiferenta la nevoile copiilor, salariatilor, pensionarilor, si mai determinati. Si cel mai important, cand va fi momentul, vom repara toate nedreptatile pe care acest individ plantat la Palatul Victoria le-a facut romanilor. Citu va primi o lectie politica pe care o va tine minte toata viata. Ulciorul nu merge de multe ori la apa. Am castigat alegerile partiale si vom continua sa castigam din increderea romanilor pentru ca actualii guvernantii au demonstrat atat de repede ca nu o merita”, a completat Stanescu.

Motiunea de cenzura a PSD impotriva Guvernului Citu a picat la votul de marti al plenului reunit al Parlamentului, fiind inregistrate 201 de voturi „pentru”, fata de cele 234 necesare. De asemenea a fost inregistrat un vot „impotriva”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: