Un adolescent de 16 ani a ajuns la spital in stare grava dupa ce a cazut de pe o pasarela pe firele electrice si apoi pe o locomotiva

news

Un copil din Iasi a cazut de pe o pasarela pietonala, pe firele electrice, apoi pe o locomotiva, fiind electrocutat, potrivit BZI.

Se pare ca la sosirea echipajelor de interventie, baiatul avea hainele in flacari. Baiatul a fost anesteziat, intubat si ventilat mecanic de catre echipajul de terapie intensiva SMURD Iasi si transportat la spital cu arsuri de gradul IV pe 80% din suprafata corpului, cu un prognostic vital rezervat.

„Un apel la 17.43 prin sistemul national unic pentru apeluri de urgenta 112 la dispeceratul integrat ISU – SMURD SAJ Iasi, a alertat fortele de interventie. Apelantul a transmis ca o persoana a cazut de pe o pasarela pietonala, peste liniile electrice, apoi pe o locomotiva si este electrocutat, cu hainele in flacari. De urgenta, au fost directionate doua echipaje de interventie, un echipaj de prim ajutor calificat si echipajul TIM cu medic. La locul interventiei, victima, un minor in varsta de 16 ani, a fost stabilizata de catre echipajele medicale si a fost transportata la Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Maria Iasi, cu arsuri de gradul IV pe 80% din suprafata corporala”, potrivit reprezentantilor ISU.

Se pare ca baiatul ar fi sarit peste pasarela pentru a ajunge pe un vagon, iar in cadere a atins cu piciorul un fir electric. Tatal copilului sustine ca acesta ar fi fost impins de alti colegi. Potrivit acestuia, baiatul are arsuri de la gat in jos.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: