Un aradean care a ucis doi caini a fost internat fortat la Psihiatrie. Politia Arad: „A fost aplicata si o sanctiune contraventionala, pentru nesupravegherea persoanei aflata in grija”

news

Doi caini au fost ucisi cu cruzime de un barbat care este cunoscut cu deviatii comportamentale, in localitatea Pancota, judetul Arad. Cadavrele au fost duse la DSVSA Arad pentru efectuarea necropsiei, iar agresorul a fost internat la Psihiatrie.

A fost aplicata si o amenda pentru nesupravegherea persoanei cu probleme psihice, aflata in grija.

„Din primele date, nu au rezultat indicii cu privire la savarsirea vreunei fapte penale, iar persoana banuita, identificata ulterior, este cunoscuta cu deviatii comportamentale. In acest caz a fost aplicata o sanctiune contraventionala, pentru nesupravegherea persoanei aflata in grija.

In continuarea cercetarilor, au fost gasite cadavrele a doi caini, in afara localitatii Pancota, fiind solicitata echipa operativa la fata locului, precum si politistii Biroului pentru Protectia Animalelor”, a transmis IPJ Arad, citat de news.ro.

Cadavrele au fost transportate la Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Arad, in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cauzei decesului.

In urma anchetei a rezultat ca barbatul cu probleme psihice a ucis cainii.

„In baza probatoriului administrat, a rezultat suspiciunea rezonabila ca barbatul ar fi savarsit fapta, fata de acesta fiind dispusa masura internarii nevoluntara la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean Arad. Functie de concluziile medicale, urmeaza a fi luate si alte masuri legale, daca se impun”, a precizat IPJ Arad.

In cauza a fost intocmit un dosar de cercetare penala, pentru uciderea cu intentie, fara drept, a animalelor.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: