Un aspect mai putin sesizat. Reactiile ministrului Olguta Vasilescu la auzul jignirilor badaranesti ale lui Serban Nicolae – Video

politica

In timp ce senatorul PSD Serban Nicolae se straduia sa o umileasca cu jigniri mitocanesti pe deputata Cosette Chihicarau, ministrul Lia Olguta Vasilescu, aflata chiar in spatele lui Nicolae, se distra copios.

Olguta Vasilescu s-a aflat in timpul incidentul chiar in spatele senatorului PSD. Ea a fost foarte atenta la dialogul lui Nicolae cu Cosette Chichirau, desi incerca sa para indiferenta. Cand deputata la intrebat pe Nicoale ce cauta in Camera Depuatilor, el fiind senator, Olguta Vasilescu a izbucnit in ras si si-a facut semnul crucii. Asta dupa ce Nicolae i-a spus ca deputatei ca „penala este mama care v-a facut asa nesimtita”.

Nicolae se mai intorcea din cand in cand pentru a privi la reactiile colegilor fata de cuvintele sale. Constient ca are parte de public, Nicolae a tinut sa o zdrobeasca pe deputata USR. Cand i-a spus „nu mai radeti, este o imagine dezolanta”, Olguta Vasilescu a izbucnit din nou in ras.

In iurma cu doar o luna, ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, vorbea intr-o conferinta despre necesitatea ca societatea sa incurajeze „construirea unei increderi de sine a femeilor”.

„Consider ca dezvoltarea unei culturi antreprenoriale feminine depinde de schimbarea rolurilor sociale ale femeilor, dar si de construirea unei increderi de sine a femeilor. Aceasta schimbare se face atat prin accesul la educatie al femeilor in special in sectoarele de invatamant specifice dezvoltarii unei afaceri (economie, management etc.), dar si prin autodepasirea unor temeri nejustificate care sunt legate de stereotipurile de gen promovate in familie si in societate”, spunea Lia Olguta Vasilescu pe 1 noiembrie, la Parlament, la Conferinta Femeilor Francofone.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: