Un AUR-ist a venit sa-i cante lui Dragnea: „Cel mai mare patriot al Romaniei, pe care toti vor sa-l omoare”

politica

Naistul Nicolae Voiculet, fost candidat AUR pentru Senat, s-a prezentat la vila lui Liviu Dragnea din Bucuresti pentru a-i aduce un omagiu. „Cel mai mare patriot al Romaniei, pe care toti vor sa-l omoare”, a spus Voiculet in timp ce era imbratisat de Dragnea.

Voiculet a postat pe pagina sa de Facebook o inregistrare in video in care ii canta lui Dragnea si se imbratiseaza cu acesta.

„Liviu Dragnea, fostul detinut politic acum e liber, dar romanii inca sunt prizonieri. Clasa politica e compromisa in mare parte, dar inca exista sanse ca Romania sa ramana a romanilor..!”, a scris Voiculet.

In ziua in care Dragnea a fost eliberat, Voiculet a tinut sa isi manifeste bucuria.

„LIVIU DRAGNEA astazi va iesi din puscarie. Colonia in care traim subjugati chiar de catre ai nostri s-au vandut armatelor corporatiste care la randul lor au preluat economia Romaniei cu ajutorul sistemului (si-au luat E) care s-a globalizat si el.

#LiviuDragnea a primit 3 ani si sase luni de inchisoare pentru 8.000 de euro (recuperati), nefiind implicat direct – ci doar ca ‘instigator’. In schimb #Justitia aservita lui #Iohannis &Co au lasat faptuitorii fara sa faca o zi de inchisoare, dar pe Dragnea in penitenciar l-au privat de drepturi, (fapt marcat de aceiasi justitie).

Sa nu uitati: cazul Dragnea impreuna cu directia ce ar fi putut schimba soarta tarii, a fost orchestrata de securistii globalizati #rezist, presa aservita, impreuna cu armata de persoane publice (actori cantareti), Ong-uri si deontologi vanduti..!

Globalistii, securistii si corporatistii au reusit doar in cateva zile sa stearga toate urmele de suveranitate ale celui mai mare partid al Romaniei intr-un mod oribil. Dovada este bascalia in care a ajuns PSD-ul avandu-l conducator pe Ciolacu, drept pentru care multi au fost inlaturati, migrand catre alte partide.
Romania este in continuare condamnata de catre aceiasi tradatori stiuti”, a sustinut naistul.

Voiculet a fost primul pe lista AUR pentru Senat din Prahova insa nu a intrat in Parlament pentru ca lista a fost invalidata de BEJ intrucat nu se afla nicio femeie printre candidatii AUR.

Voiculet a aparut alaturi de liderii AUR in noaptea alegerilor, fiind un apropiat al lui Bobby Paunescu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: