Un barbat de 36 de ani a fost prins in timp ce vindea arme letale facute din bucati

news

Un barbat care ar fi oferit spre vanzare, ilegal, arme letale a fost oprins in flagrant de Politistii Serviciului Investigatii Criminale Brasov. Acestia au efectuat si 13 perchezitii domiciliare la persoane banuite de savarsirea infractiunii de „nerespectarea regimului armelor si munitiilor”, potrivit Buna ziua Brasov.

Potrivit politistilor, barbatul in varsta de 36 de ani din orasul Zarnesti comercializa arme letale procurate de la alte persoane, care le confectionau artizanal din componente ce proveneau de la alte arme de foc. „Cercetarile efectuate si materialul probator au dus la prinderea in flagrant delict, marti, 31 ianuarie, a unui barbat, de 36 de ani, din orasul Zarnesti, care ar fi oferit spre vanzare unei persoane doua arme letale confectionate artizanal, tranzactie ce s-ar fi realizat in aceeasi localitate”, ne-a declarat Daniel Zontea, purtator de cuvant IPJ Brasov.

Dupa flagrant, au fost efectuate si 13 perchezitii domiciliare, in cadrul carora „au fost descoperite mai multe bunuri de interes politienesc, printre care arme, munitie si carne de vanat. De asemenea, au fost ridicate, in vederea continuarii cercetarilor, doua autoturisme si au fost puse in aplicare 13 mandate de aducere, emise pe numele persoanelor perchezitionate, acestea urmand a fi conduse la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Brasov, unde se va stabili gradul de participare infractionala a fiecareia si, in functie de acestea, se vor face propunerile legale”, a mai precizat sursa citata.
Cazul ramane in cercetare, in vederea probarii intregii activitati infractionale.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: