Un barbat din Bacau acuza ca a fost batut mar de o politista. El a prezentat fotografii cu vanataile de pe corp

news

Un barbat din Damienesti (Bacau) sustine ca a fost batut salbatic de sefa de post din comuna, chiar in sediul Politiei, scrie Ziarul de Bacau.

Dumitru Brosteanu a fost acuzat de o batrana din comuna, ca i-ar fi furat niste graunte, biscuiti si o drujba. Batrana s-a adresat politiei.

Dumitru Brostean sustine ca a fost luat de politista din comuna, Costea Carina Andreea si de un alt barbat, fost angajat al Primariei si dus la postul de politie. Aici, barbatul sustine ca a fost imobilizat si batut pana aproape si-ar fi pierdut cunostinta pentru a recunoaste fapta. „Nu am furat nimic. M-au batut ca sa recunosc”, a spus batranul.

Acesta a fost eliberat dupa cateva ore. Fiind aproape inconstient, barbatul a luat-o pe camp si a cazut intr-un sant

Sotia sa si baiatul l-au cautat toata noaptea cu caruta. „Am fost sa-l cautam prin toata comuna. Am avut noroc ca l-au gasit in sant niste vacari din comuna. Era batut tot”, a spus sotia omului.

In cele din urma, batranul a fost dus la spital, iar acum asteapta sa i se faca dreptate.

Reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie sustin ca exista o ancheta in desfasurare, pentru a stabili ce s-a intamplat. De cealalta parte, sefa de post din Damienesti nu a fost de gasit, postul de politie fiind inchis duminica.

Mai mult despre:

Comentarii: