Un barbat si-a dat foc in fata cladirii in care este judecat Donald Trump. Langa el a fost gasita o brosura despre „miliardarii diabolici”

externe

Un barbat si-a dat foc in fata salii de judecata din New York, unde are loc procesul fostului presedinte american Donald Trump, potrivit NBC News si Thelegraph.

La doar cateva momente dupa ce a fost selectat juriul la Tribunalul Penal din Manhattan, trupul unui barbat a fost cuprins de flacari timp de cel putin trei minute in fata cladirii.

Barbatul a folosit un lichid inflamabil pentru a-si da foc in zona de protest desemnata din fata curtii, ingrozind trecatorii.

Politia a intervenit rapid de la fata locului cu stingatoare. In apropiere, se putea vedea un pliant care se referea la „miliardarii diabolici” si ii chema pe oameni sa „dezvaluie aceasta coruptie”.

Nu este clar de ce individul si-a dat foc. El a primit ingrijiri medicale si a fost transportat de urgenta la spital in stare grava.
Televiziunile au inregistrat scena, insa au intrerupt transmisiile si si-au cerut scuze pentru ca au aratat imaginile.

Imaginile arata cum la cateva momente dupa ce si-a dat foc, barbatul a zacut pe pamant arzand, uneori parand sa intre intr-o criza. Politistii au incercat sa foloseasca un stingator mic dar nu au reusit sa stinga incendiul. In timp ce era inca in flacari, barbatul a incercat sa se ridice. Politia a folosit apoi un extinctor mare pentru a stinge incendiul.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: