Un Baron PSD care ii vrea capul lui Dragnea a anuntat ca si-a depus candidatura pentru congresul partidului de sambata

politica

Presedintele PSD Dambovita, senatorul Adrian Tutuianu, a declarat miercuri dupa-amiaza ca si-a depus candidatura pentru functia de vicepresedinte al PSD.

”Judetul Dambovita a decis sa candidez eu si mi-am depus candidatura in urma cu putin timp pentru functia de vicepresedinte pe Regiunea Sud Muntenia. Pe zona acesta stiu ca isi va depune candidatura si presedintele PSD Arges, domnul senator Valeca Serban”, a spus Tutuianu, anunta Agerpres.

El a adaugat ca s-a consultat cu membrii Organizatiei PSD Dambovita, care i-au propus sa candideze la functia de conducere de la nivel central.

”Colegii de la Dambovita m-au rugat sa candidez, la conferinta judeteana extraordinara, apreciind cu totii ca suntem o organizatie puternica si ca sunt un om implicat si util partidului si indeplinesc conditiile necesare pentru a ocupa o asemenea functie. Eu i-am rugat sa ma lase sa vedem ce se decide la Comitetul Executiv National, am avut din nou discutii cu ei si am luat impreuna decizia sa candidez. Nu am discutat despre sustinerea altor organizatii din regiune, pentru ca nu a fost timpul necesar. O sa am o discutie cu fiecare presedinte de organizatie de partid din regiune sa le spun ce intentii am si sa ii rog sa imi sprijine candidatura”, a mai declarat Adrian Tutuianu. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat dupa reuniunea Comitetului Executiv National de luni ca a fost adoptat modul in care va fi constituit Biroul Permanent National, si anume, cate doi vicepresedinti pe fiecare regiune de dezvoltare, cu paritate intre vicepresedintii barbati si femei.

Intre Dragnea si Tutuianu au aparut disensiuni la sfarsitul anului trecut, atunci cand Baronul de Dambovita s-a ridicat impotriva sefului PSD, iar Daddy s-a razbunat si l-a dat afara din guvern, din postul de ministru al Apararii.

Astfel, vor fi 16 vicepresedinti ai partidului, cate doi – un barbat si o femeie – pentru fiecare dintre cele opt regiuni de dezvoltare. Congresul extraordinar al Partidului Social Democrat va avea loc sambata, la Bucuresti.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: