Un baron PSD cere partidului ca guvernarea sa fie predata Opozitiei: „Nu putem ramane fara majoritate”

politica

Liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu afirma ca, in absenta unei majoritati, PSD „trebuie sa se gandeasca sa treaca in opozitie”, intrucat orice alta solutie, cel putin pana acum, in cadrul guvernarilor in Romania nu a dat rezultate pozitive pentru populatie. El sustine ca in acest moment „e foarte dificil de realizat o majoritate de catre Partidul Social Democrat si de aceea am sustinut o trecere in opozitie cat mai rapida”.

„Daca nu vom gasi o solutie, se va ajunge in situatia in care Guvernul va avea un sprijin minoritar. Am spus in mai multe randuri ca, in absenta unei majoritati, Partidul Social-Democrat trebuie sa se gandeasca sa treaca in opozitie, orice alta solutie, cel putin pana acum, in cadrul guvernarilor in Romania nu a dat rezultate pozitive pentru populatie.

Mai mult decat atat, sa dam posibilitatea daca ajungem in aceasta dificultate si fortelor de opozitie sa negocieze, sa gaseasca o majoritate, sa intre la guvernare, sa exercite guvernarea si sa arate celor care-i voteaza, care-i sustin, ce anume vor face pentru ei”, a afirmat presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, luni, intr-o interventie telefonica la B1 TV, citat de news.ro.

El a spus ca in acest moment „e foarte dificil de realizat o majoritate de catre Partidul Social Democrat si de aceea am sustinut o trecere in opozitie cat mai rapida”.

„Sa dam posibilitatea fortelor de opozitie sa gaseasca o solutie majoritara de a sprijini un Guvern care sa functioneze un an si ceva de zile pana la alegerile parlamentare”, a mai spus Buzatu.

Acesta a precizat ca daca ar fi in opozitie in acest moment ar prelua guvernarea si si-ar dori sa preia „intr-o asemenea stare economia romaneasca”.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: