Un baron PSD recunoaste ca partidul este plin de securisti: „S-a dat ordin pe unitate”

politica

Presedintele PSD Vaslui Dumitru Buzatu a declarat vineri, despre demisiile din ultima perioada din PSD, ca „s-a dat ordin pe unitate”. Buzatu mai spune ca nu se este in regula ca „dupa ce ai obtinut functii importante in partid sa-ti iei caciula si sa pleci asa pentru ca te-ai suparat tu pe presedinte”.

„Am vazut ca au plecat mai multi colegi. Am tras concluzia ca s-a dat ordinul pe unitate. Eu nu credeam ca e posibil asa ceva. Acum am capatat certitudinea ca s-a dat ordin. Pe oamenii aceia nu-i invinovatesc, oamenii aia sunt invatati asa, executa si ei ceea ce primesc”, a declarat Buzatu, citat de agentia Mediafax.

Liderul PSD Buzau spera ca Stanescu nu va pleca din partid. „L-am intrebat si eu pentru ca suntem prieteni vechi. Evident, am facut si remarca ca nu e bine ca ajungand oameni in varsta sa ne facem de ras. Eu sper ca nu va pleca. Eu m-am luptat intotdeauna pentru mentinerea integrala a partidului”, a mai spus Buzatu.

In urma cu trei zile, fostul premier Mihai Tudose a demisionat din PSD urmat si de deputatul Georgian Pop, fost presedinte al Comisiei de control SRI. Si senatorul Adrian Tutuianu, exclus anul trecut din PSD, s-a inscris in aceasta luna la formatiunea lui Victor Ponta.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: