„Un biet molau fara coloana vertebrala, un biet sclav”. Arnold Schwarzenegger il termina si pe Donald Trump

externe

Fostul guvernator al Californiei Arnold Schwarzenegger (republican) l-a atacat dur luni pe presedintele american Donald Trump, spunand ca liderul de la Casa Alba s-a purtat ca un sclav care i-a facut vant cu evantaiul presedintelui rus Vladimir Putin la conferinta lor de presa, ”jenanta”, ce a avut loc in aceeasi zi, la Helsinki, relateaza The Hill, citata de Agerpres.

”Ai stat acolo ca un biet molau fara coloana vertebrala, ca un biet sclav care facea vant cu evantaiul”, a declarat Schwarzenegger intr-un videoclip postat pe Twitter, adresandu-se direct lui Trump. ”Ma intrebam cand aveai de gand sa-i ceri un autograf sau sa faci cu el un selfie, sau ceva de felul asta”, a adaugat el.

In inregistrarea sa video de 45 de secunde, Schwarzenegger il acuza pe Trump ca a atacat comunitatea serviciilor de informatii si Departamentul de Justitie pentru ca a refuzat sa denunte amestecul Rusiei in alegerile prezidentiale americane din 2016.

”Esti presedintele Statelor Unite. N-ar fi trebuit sa faci aceasta. Ce-i cu tine?”, a mai spus Schwarzenegger, cunoscut si pentru rolurile sale in filme precum Terminator.

Schwarzenegger, care s-a nascut in Austria, a intrebat apoi ce s-a intamplat cu ”cuvintele puternice” rostite in timpul Razboiului Rece de catre fostul presedinte american Ronald Reagan.

”Ce s-a intamplat cu cuvintele puternice si cu fermitatea lui Ronald Reagan cand s-a aflat langa Zidul Berlinului si a spus ‘Domnule Gorbaciov, daramati acest zid’? Ce s-a intamplat cu toate acestea?”, a intrebat Schwarzenegger inainte de a incheia videoclipul cu un oftat adanc.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: