news

Un brailean a batut o politista cu tonfa in timp ce colegii ei au fugit – Video

Un brailean in varsta de 59 de ani a pus pe fuga trei politisti dupa ce a reusit sa-i smulga bastonul unuia dintre ei. El a lovit si o politista cu bastonul colegului ei.

Politistii au intervenit in cartierul Chercea, pe strada Magaziilor, dupa ce au primit o plangere ca un localnic face scandal.

Intr-o filmare facuta la fata locului de un martor se vede cum un politist foloseste tonfa din dotare in lupta corp la corp cu individul. Se porneste o bataie in toata regula, invalmaseala mutandu-se pentru moment intr-o curte, iar cateva secunde mai tarziu revine in strada. Unul dintre politisti il impunge cu tonfa pe oponent, insa acesta reuseste sa i-o smulga din mana, moment in care cei doi agenti barbati se indeparteaza rapid, lasand-o descoperita pe colega lor, care, aflata chiar langa scandalagiu, este lovita puternic in spate.

Cei doi politisti care si-au lasat balta colega:

Un alt vecin care a fost martor la incident a declarat pentru Obiectiv Braila ca barbatul pus pe scandal a fost internat de cateva ori la Psihiatrie.

”La data de 16 martie a.c., in jurul orei 11:50, politistii din cadrul Politiei Municipiului Braila au fost sesizati de catre o femeie cu privire la faptul ca vecinul sau provoaca distrugeri autoturismului aflat in proprietatea fiului sau, pe o strada dn municipiul Braila.

Politistii din cadrul Biroului Ordine Publica s-au deplasat la fata locului unde au identificat un barbat, in varsta de 59 de ani, din Braila, care a devenit recalcitrant.

In incercarea de a-l imobiliza, politistii ar fi fost loviti de catre barbat cu pumnii si picioarele, reusind astfel sa scape, adresand in acelasi timp amenintari cu acte de violenta la adresa politistilor.

Acesta a fost imobilizat si condus la sediul politiei pentru continuarea cercetarilor si pentru stabilirea cu exactitate a tuturor imprejurarilor in care a avut loc evenimentul. In cauza sunt efectuate cercetari sub aspectul comiterii infractiunilor de ultraj si distrugere”, a transmis Biroul de Presa al Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

ELCEN: „Falimentul RADET este rezultatul exclusiv al deciziilor gresite luate de Gabriela Firea in timpul mandatului sau de primar general”

Electrocentrale Bucuresti S.A. (ELCEN), companie aflata in sublordinea Ministerului Energiei, a transmis un comunicat de…

4 minute ago

Intarziere la aeroportul din Munchen. Activistii Last Generation s-au lipit de o pista

Aeroportul din Munchen a fost inchis pentru scurt timp sambata devreme, dupa ce activistii pentru…

17 minute ago

Chinezii se lauda ca ar fi inventat o baterie auto care se poate incarca in doar zece minute, asigurand o autonomie de aproape o mie de kilometri

Cercetatorii chinezi sustin ca ar fi dezvoltat o baterie auto revolutionara care se poate incarca…

20 de minute ago

Colectia de monede a unui magnat danez al untului va fi pusa in vanzare dupa ce a fost sigilata timp de 100 de ani

La o suta de ani dupa moartea posesorului, colectia de monede a unui magnat danez…

33 de minute ago

Blestemul moldovenilor: coloana oficiala cu care Marcel Ciolacu se deplasa la Iasi a ramas blocata in trafic, pe fondul lipsei de autostrazi

Premierul Marcel Ciolacu a simtit ieri pe propria piele lipsa de investitii in infrastructura rutiera.…

34 de minute ago

Balotesti: Un barbat s-a urcat pe o antena de telefonie si a amenintat ca isi va face rau

Un barbat s-a urcat vineri seara pe o antena de telefonie din Balotesti, amenintand ca…

41 de minute ago