Un bucurestean a furat rucsacul unei familii de ucraineni. In rucsac erau 12.000 de dolari si 50 de grame de aur

news

Suceava: Un sofer a pulverizat spray paralizant intr-o masina cu adulti si copii

Politistii Capitalei efectueaza, joi, perchezitii intr-un dosar de furt calificat, dupa ce o persoana ar fi furat un rucsac cu 12.000 de dolari si 50 de grame de aur de la o familie de refugiati ucraineni, proaspat sositi in tara.

Potrivit unor surse judiciare, sotul si sotia s-au indepartat 10 metri de langa bagaj, timp in care hotul a luat la intamplare exact rucsacul cu bani si aur. La perchezitie au fost gasiti 8.000 de dolari ascunsi intr-o statie de sunet. Suspectul sustine ca a crezut ca aurul reprezinta gablonturi si l-a aruncat la gunoi.

„La data de 21 decembrie 2022, Sectia 9 Politie a fost sesizata, prin 112, cu privire la faptul ca, in jurul orei 01,00, unui cetatean strain i-ar fi fost sustras un rucsac ce continea o suma de bani, in timp ce se afla la o adresa din Sectorul 2.

Din cercetarile si investigatiile efectuate de catre politisti, s-a stabilit faptul ca in timp ce doi cetateni straini, sot si sotie, isi duceau o parte din bagaje, intr-un apartament situat la o adresa din Sectorul 2, le-ar fi fost sustras un rucsac ce continea 12.000 de dolari si aproximativ 50 de grame de aur, pe care l-ar fi lasat in fata scarii”, informeaza Politia Capitalei.

Persoana banuita de savarsirea faptei a fost condusa la audieri, cercetarile fiind continuate de catre politisti din cadrul Sectiei 9 Politie, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: