Categories: news

Un bucurestean gol-pusca a fost prins in timp ce incerca sa prinda o LEBADA pe lacul Herastrau

Politia locala a Municipiului Bucuresti anunta ca  un barbat complet dezbracat a fost prins luni dimineata in timp ce incerca sa prinda o lebada aflata pe lacul din Parcul Herastrau.

„Astazi, in jurul orei 10, in parcul Herastrau, a fost depistat un barbat in varsta de 36 de ani, care a intrat dezbracat complet in apa lacului, incercand sa ajunga la tarcul special amenajat pentru pasari. Intentia sa a fost de a captura una din lebedele aflate in zona respectiva.

La fata locului a fost trimis un echipaj al Serviciului Ordine si Liniste Publica din cadrul Politiei Locale a Municipiului Bucuresti care, impreuna cu lucratori din cadrul Sectiei 2 Politie, a actionat pentru retinerea si identificarea persoanei in cauza.

Tanarul – care la controlul medicilor de pe ambulanta nu a prezentat probleme psihice si nici nu a fost depistat ca fiind sub influenta alcoolului – a refuzat sa-si explice gestul”, se arata intr-un comunicat emis de Politia Locala a Municipiului Bucuresti.

Cazul a fost preluat de Sectia 2 Politie pentru continuarea cercetarilor.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Vicepremierul Neacsu i-a pacalit pe angajatii Guvernului, acestia anunta ca greva continua: „Nu s-a intamplat ce a promis”

Angajatii din Aparatul de lucru al Guvernului Romaniei anuntat ca greva japoneza continua. El il…

3 minute ago

Un tanar din Bacau, salvat in extremis dupa ce a fost muscat de o vipera

Duminica, 19 mai 2024 la Centrul Primiri Urgente (CPU) al Spitalului Municipal Roman a fost…

45 de minute ago

O „furtuna seismica” a lovit supervulcanul Campi Flegrei – este cel mai puternic cutremur inregistrat in sudul Italiei in ultimii 40 de ani

Un cutremur cu magnitudinea 4,4 pe scara Richter a lovit luni seara supervulcanul Campi Flegrei…

O oră ago

Caz neverosimul in Mehedinti: un profesor si un paznic de la DGASPC, arestati dupa ce ar fi violat sapte copii institutionalizati

Un instructor pentru educatie al Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva „Constantin Pufan” si un paznic…

O oră ago