Un celebru consultant il lauda pe Tudose si anunta ca Dragnea are zilele numarate: „Dragnea a fost lup alfa si a pierdut”

analize

Consultantul politic Cozmin Gusa spune ca Liviu Dragnea nu va mai ramane mult timp in prim-planul politicii romanesti. In schimb, Gusa are numai cuvinte de lauda fata de premierul Mihai Tudose.

„Dragnea a fost lup alfa si a pierdut si s-ar putea sa fi pierdut intr-un fel iremediabil. A avut o strategie haotica si greutatile pe care le are, apropo de Teldrum, au dus la imposibilitatea lui de a mai conduce PSD. Acum, un om intelept, in situatia lui, ar face un pas in spate. Tot ar ramane un om relevant in partid daca ar face un pas in spate. El a ratat ca si-a dorit sa rezolve doar pentru sine tema amnistiei si gratierii”, a declarat Cozmin Gusa la Realitatea TV.

Gusa este convins ca Dragnea nu are nicio sansa sa fie salvat nici miscarile sale in plan extern.

„Jocul extern nu mai poate sa-l salveze pe Liviu Dragnea. Din cauza lipsei lui de dorinta in a promova proiecte pentru a promova Romania, cei de langa el au inceput sa-l izoleze. Problema lui Liviu Dragnea este una complexa”, a precizat consultantul politic.

Gusa a mai aratat ca l-a Liviu Dragnea s-a vazut „lipsa de anvergura, lipsa de lecturi si lipsa de idei pentru a genera niste proiecte relevante”.

In schimb, Gusa are numai cuvinte de lauda fata de premierul Tudose.

„Am o vorba buna legata de evolutia lui Mihai Tudose. Il cunosc de mult timp si ma astept sa lanseze proiecte macro economice importante. Niciun ministru nu a inceput nimic acum. El trebuie sa vina cu carnea, consistenta proiectelor”, a mai spus Gusa.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: