Un clujean care dorea sa-si ia diploma celebrand 50 de ani de casnicie, trimis de angajatii primariei la ghiseul „Decese”

news

primaria cluj, decese, aniversare, 50 de ani de casnicie, ghiseu

Un clujean care a dorit sa-si celebreze cei 50 de ani de casnicie cu o diploma de aur a avut parte de o surpriza demna de comedie neagra: a fost indrumat sa isi depuna cererea la ghiseul „Decese” al Serviciului de Stare Civila.

Evident, aceasta situatie l-a nemultumit profund, fiind de parere ca nu merita sa fie trimis la ghiseul respectiv cata vreme inca respira.

„Pe 20 mai, m-am dus la Primaria Cluj-Napoca pentru a depune cererea de Diploma de aur. Dupa ce m-au plimbat pe la Registratura, mi-au spus ca daca insist sa depun cererea acolo, trebuie sa scriu ca nu ma plang daca ajunge in alta parte. Am ajuns la Starea Civila, unde erau ghisee pentru Casatorii, Nasteri, Decese si pentru cei veniti din strainatate.

M-am dus la ghiseul Casatorii, dar mi-au spus ca trebuie sa merg la Decese! E absurd sa depun cererea la Decese, cata vreme eu sunt viu si nevatamat. Astept doar sa imi taie si pensia, din cauza vreunui functionar care ma declara mort. De ce nu se poate depune la Casatorii, de exemplu? Este o bataie de joc la adresa oamenilor in varsta. Mi-au cerut acte care nu erau mentionate in cerere. Oare cei care lucreaza acolo stiu ce fac?”, a exclamat revoltat clujeanul, citat de ziarul local Buna Ziua, Cluj.

Primaria Cluj-Napoca ofera  anual un premiu de 1.000 lei si o diploma de fidelitate cuplurilor clujene care au implinit 50 de ani de casatorie neintrerupta. Functionarii primariei i-au transmis clujeanului iritat ca solicitarea sa poate fi inregistrata la orice ghiseu al Serviciului de Stare Civila si ca doar pentru a accelera procesul a fost redirectionat catre un alt ghiseu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: