Un comandant de politie care a tradat in favoarea Moscovei a fost aruncat in aer in Herson: „A fost ucis pe loc” – Video

externe

Un ofiter de politie care colabora cu regimul rus de ocupatie din regiunea Herson a fost ucis dupa ce masina sa a explodat. Acesta era comandantul asa-numitului Serviciu de patrulare si control al Departamentului de politie al orasului Nova Kakhovka din cadrul Ministerului rus de Interne.

„Informatiile obtinute de ancheta indica faptul ca, la 17 martie 2023, o persoana neidentificata a plasat pe partea stanga a unui vehicul VAZ-2121 un dispozitiv [exploziv].

Vehiculul apartinea unui comandant de pluton din cadrul Serviciului de patrulare si control al Departamentului de politie al orasului Nova Kakhovka al Ministerului rus al Afacerilor Interne din regiunea Kherson.

O explozie a avut loc in momentul in care comandantul mentionat anterior conducea cu familia sa prin satul Yuvileine din districtul Oleshky din regiunea Herson; ofiterul de politie a fost ucis pe loc, iar sotia si fiica sa au fost ranite”, a anuntat Comitetul de Investigatii al Federatiei Ruse pe Telegram, citat de Pravda Ucraina.

Comitetul rus de ancheta a adaugat ca sotia ofiterului era sefa de personal a Departamentului de Politie al orasului Nova Kakhovka.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: