Un consilier local din Brasov a initiat o campanie „Je suis Scripcaru”

politica

Consilier local PNL (fost PDL)  Ciprian Bangalau a initiat o campanie de sustinere a primarului George Scripcaru, care este acuzat de DNA de fapte de coruptie.

Campanie este derulata pe Facebook si consta din adaugarea la fotografia de profil a mesajului „Je suis Scripcaru”. „M-am apucat de politica datorita acestui om. Brasovul ii datoreaza mult. SUNT ALATURI DE GEORGE SCRIPCARU!”, isi argumenteaza Bangalau campania.

bangalau

Consilierul isi inspira campania din reactia de solidaritate fata de victimele de la revista pariziana Charlie Hebdo, ucise de doi fanatici islamisti. Ideea sa a determinat o multime de critici. „Cipriane, sunt si eu de acord ca Scripcaru a facut cate ceva in Brasov. Dar nu pt. asta il ia DNA. Il ia pt. ca, la fel ca multi altii, a facut matrapazlacuri. Hai sa terminam odata cu prostii de genul ‘alaturi de…’ sau ‘je suis…'”, i-a transmis un brasovean.

Pana in acest moment nimeni nu s-a raliat campaniei lui Bangalau.

Primarul Brasovului, George Scripcaru, a fost retinut, luni, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) Brasov, dupa aproape doua ore de audieri, el fiind acuzat de abuz in serviciu si luare de mita, dupa ce ar fi facilitat unor firme incheierea de contracte cu municipalitatea, o parte din banii obtinuti in mod injust fiind utilizati, din dispozitia sa, in campania pentru alegerile locale din 2012.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Comentarii: