news

Un consilier local PSD a intrat pe contrasens intr-un autoturism in care se aflau trei persoane printre care si un copil

Un consilier local din Caransebes, judetul Caras-Severin, a fost implicat intr-un accident rutier, dupa ce a patruns cu masina pe contrasens si a lovit un alt autoturism care circula regulamentar.

Potrivit unui comunicat de presa al Inspectoratului de Politie al judetului Caras- Severin, duminica dupa-amiaza a avut loc un accident rutier in municipiul Caransebes.

”Din primele cercetari rezulta ca barbatul, in varsta de 40 de ani, din Caransebes, care se afla la volanul unui autoturism care se deplasa dinspre gara inspre centrul orasului, ar fi patruns si ar fi rulat cu autovehiculul pe contrasens, intrand in coliziune frontala cu un alt autoturism condus regulamentar de un barbat, in varsta de 45 de ani, in care se mai aflau inca doua persoane, o femeie de 41 de ani si un baiat de 13 ani, toti trei din Lugoj, judetul Timis. Conducatorii auto au fost testati cu aparatul alcooltest, fiind inregistrate rezultate negative (0,00 mg/l alcool pur in aerul expirat)”, se arata in comunicat.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a celor patru persoane aflate in cele doua autoturisme, printre care un copil de 13 ani, acestea fiind duse la Spitalul Municipal Caransebes pentru investigatii medicale.

Potrivit unor surse din cadul Politiei Caras-Severin, la volanul autoturismului care a produs accidentul se afla consilierul local Florin Bogdea, liderul consilierilor locali ai PSD din Caransebes.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
Marian Pavel

Share
Published by
Marian Pavel

Recent Posts

Iohannis si Ciolacu se declara „socati” in legatura cu impuscarea premierului Slovaciei: „Condamn cu fermitate astfel de acte extremiste”

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, ca este socat sa afle ca premierul Slovaciei, Robert…

O oră ago

Greva in curtea in curtea lui Ciolacu. Angajatii guvernului intra in greva de vineri, nemultumiti ca nu li se maresc salariile cu 30%

Liderul de sindicat al functionarilor din cadrul Guvernului anunta ca acestia vor intra in greva…

2 ore ago

A fost impuscat premierul Slovaciei. Au fost cel putin trei focuri de arma

Premierul Robert Fico a fost impuscat la Handlova dupa o sedinta de guvern, el fiind…

3 ore ago

Militarii rusi au oprit traficul auto pentru a ataca cu rachete Grad regiunea Harkov din Ucraina. Soferii privesc „spectacolul” din masini – Video

Imagini ireale publicate chiar de armata Rusiei pe retelele de socializare. In mijlocul unei sosele…

3 ore ago