Un consilier USR baga la puscarie un primar PNL din Arges. Perchezitii la primarie intr-un caz de delapidare, uz de fals si abuz in serviciu

politica

Politistii argeseni au efectuat, miercuri, perchezitii la o primarie si la doua firme, intr-un caz de delapidare, uz de fals si abuz in serviciu, fiind ridicate mai multe inscrisuri si obiecte, informeaza IPJ Arges.

„In ziua de 21 septembrie a.c., politistii Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice Arges, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti, au pus in aplicare 3 mandate de perchezitie domiciliara emise de Judecatoria Pitesti, pe raza judetului Arges, dintre care una la sediul unei primarii si celelalte doua la sediul si punctul de lucru al unei societati comerciale”, precizeaza IPJ Arges.
Conform unor surse judiciare, perchezitia a fost facuta la primaria comunei Poiana Lacului.

„In cauza se desfasoara cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de fals material in inscrisuri oficiale, uz de fals, delapidare si abuz in serviciu (…). In urma activitatilor, au fost ridicate mai multe obiecte si inscrisuri cu valoare probatorie in cauza, urmand ca dupa administrarea probatoriului, sa fie dispuse masurile legale care se impun”, mai informeaza IPJ Arges.

Jurnalistii de la epitesti.ro scriu ca acest dosar a fost deschis in urma plangerii formulate de un consilier USR.

Primarul comunei Poiana Lacului este Ion Dumitrache de la PNL.

Comentarii: