Un cunoscut actor o face praf pe Lia Olguta Vasilescu: „Reactia asta e mizerabila. Doamnelor si domnilor, bagati-va mintile in cap” – Video

news

Actorul Dan Bordeianu a participat, alaturi de sotia si fiica sa, la „Mitingul copiilor” din Piata Victoriei. El a avut si un mesaj pentru ministrul Lia Olguta Vasilescu, care i-a amenintat cu amenzi pe parintii care isi aduc copiii la proteste.

„Reactia asta e mizerabila. Doamnelor si domnilor, bagati-va mintile in cap, asta nu este felul in care e normal sa reactionati. Voi unde ati trait pana acum? La toate mitingurile alea electorale in care paseati fericiti cu copiii de mana, acolo nu cautati foloase? Eu nu caut nimic aici. Caut doar sa-i arat copilului meu, candva, ca tatal ei si mama ei au fost in stare sa fie alaturi de alti oameni si sa strige pentru alti oameni, care nu o fac in momentul asta”, a spus Boirdeianu, foarte nervos.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat miercuri, la Craiova, ca cei care au iesit in strada pentru ca vor sa se respecte legea ar trebui sa respecte, la randul lor, Legea 272/2004 care prevede ca parintii nu au voie sa isi ia copiii la mitinguri, potrivit Agerpres.

„Cei care au iesit in strada au iesit pentru ca vor sa nu se mai incalce legea. Exista Legea 272/2004 care prevede foarte clar ca parintii nu au voie sa isi ia copiii la mitinguri, sa-i expuna. Deci, daca au iesit in strada pentru respectarea legii, ar trebui sa stie si ei ca exista o lege care le interzice sa isi ia copiii acolo”, a spus Vasilescu intr-o conferinta de presa.

Directia pentru Protectia Copilului Sibiu a venit in apararea parintilor care si-au adus copiii la protestele din ultimele saptamani, aratand ca demersul lor nu incalca nicio lege. Ba mai mult, interdictia copiilor de a participa la manifestatii ar ingradi drepturile parintilor, potrivit digi24.ro.

DGASPC Sibiu citeaza Conventia Drepturilor Copilului a ONU, potrivit careia „orice copil are dreptul la libertatea de a gandi, de a avea o religie, de a participa la intruniri pasnice care nu incalca drepturile celorlalti”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: