Un cunoscut analist dezvaluie planul secret al lui Dragnea: „In toamna vor fi alegeri prezidentiale anticipate. Urmatoarea victima a lui Dragnea va fi Tariceanu”

politica

Analistul politic Cozmin Gusa atrage atentia asupra jocului pe care il face Liviu Dragnea, prin care sugereaza coabitarea, acesta fiind de fapt joc de adormire a lui Klaus Iohannis. Gusa spune ca in toamna acestui an vor avea loc alegeri prezidentiale anticipate.

Planul suspendarii, care a fost declansat intr-un mod total gresit din punct de vedere tactic, merge mai departe, spune consultantul politic, iar deciziile finale din justitie vor viza ambitia lui Dragnea de a fi presedinte al Romaniei rapid, in conditiile in care exista o majoritate confortabila pentru suspendarea lui Klaus Iohannis.

In legatura cu intalnirile politice ale liderului PSD si de presiunile care se pun, din cand in cand, asupra Guvernului, Cozmin Gusa sustine ca acestea sunt basme, scopul fiind cresterea coeziunii in jurul lui Liviu Dragnea.

In opinia lui Cozmin Gusa, in toamna acestui an vor avea loc alegeri prezidentiale anticipate: „Eu, in viziunea mea, vad aceste adunari de partid, adunarile cu parlamentarii, lucrurile spuse despre deciziile CCR doar ca pe un element premergator al anuntarii candidaturilor la prezidentiale in cazul suspendarii lui Klaus Iohannnis, eveniment care chiar daca astazi pare ca s-a calmat, el va deveni extrem de evident. Eu il rog pe Calin Popescu Tariceanu sa se pregateasca, pentru ca va fi urmatoarea victima a lui Liviu Dragnea. Nici Iohannis sa nu-si faca iluzii ca va trai linistit, pentru ca va trai periculos cu o tentativa majora la adresa sa si cu alegeri prezidentiale anticipate, pe care eu le vad chiar in aceasta toamna”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: