Un cunoscut jurnalist anunta ca Ghita nu va fi extradat din Serbia: „Ponta a aranjat cu presedintele Serbiei. Ghita va ciripi”

politica

Jurnalistul Mircea Marian este convins ca Sebastian Ghita nu va fi extradat in Romania. El crede ca fostul deputat PSD va fi folosit de serviciile secrete din Serbia si Rusia pentru a oferi informatii confidentiale despre sistemele informatice guvernamentale din tara noastra.

„Cu extradarea lui Sebi Ghita, eu nu mi-as face vreo iluzie: Ponta i-a aranjat cu Vucic – amicul lui Putin – un safe heaven, iar Ghita va sta acolo si va ciripi, spre incantarea Belgradului si a Moscovei, tot ce a aflat in anii in care a gestionat sistemele informatice ale statului roman. Plus membru in comisia de control a SRI.

Sunt prea plictisit ca sa insist, dar mi se pare de ras situatia: SRI se lauda, ‘pe surse’, ca suntem cei mai tari din Est la CyberInt, dar omul care le-a instalat sistemele a sters-o in bratele rusilor, via Belgrad/ Vucic. Great job, Maior, Coldea si Opris ot STS”, a scris Mircea Marian pe Facebook.

Victor Ponta, unul dintre cei mai apropiati prieteni ai lui Sebastian Ghita, s-a laudat deseori cu relatiile sale apropiate cu Aleksandar Vucic, fost premier al Serbiei, ales recent presedinte. Ponta a dezvaluit ca a fost alaturi de Vucic chiar si in ziua alegerilor prezidentiale din Serbia.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: