Un cunoscut jurnalist dezvaluie miza scandalului SIPA: „PSD-istii vor sa puna mana pe arhiva pentru a santaja magistratii ca sa scape de puscarie”

politica

Jurnalistul Mircea Marian afirma ca miza noului scandal de pe scena politica, cel privind arhiva fostului serviciu secret al Ministerului Justitiei, SIPA, este ca PSD sa puna mana pe dosare pentru a putea santaja din nou magistratii.

„In iulie 2016, cand Raluca Pruna a vrut sa desecretizeze arhiva SIPA, a fost linsata de madame Dana Garbovan si de alti asociati ai Antenei 3. Acum, brusc au descoperit ca nu Rodica Stanoiu si guvernarea PSD – care au folosit SIPA ca pe o politie politica cu care controlau magistratii – sunt problema, ci Monica Macovei, care a pus capat acestei practici.

Eu cred ca miza campaniei declansate de candidatul PMP Dan Andronic, trimis in judecata intr-un dosar de mare coruptie, este ca PSD sa puna mana pe arhiva SIPA si sa o foloseasca pentru a santaja din nou magistratii. Pentru ca ei sa scape de puscarie”, a scris Mircea Marian pe Facebook.

Dan Andronic a dezvaluit luni, intr-un articol publicat in Evenimentul Zilei, ca arhiva SIPA ar fi fost copiata in timp ce era inventariata de o comisie desemnata de Monica Macovei, ministru al Justitiei la acea data.

”Din arhiva SIPA, in timp ce era inventariata de comisia desemnata de Monica Macovei, au fost copiate documente”, spune jurnalistul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: