Un cunoscut jurnalist foarte critic la adresa PSD a fost agresat intr-un supermarket: „Fie a fost o provocare tintita, fie e telespectator Antena 3 sau RTV”

news

Jurnalistul Malin Bot a anuntat, miercuri seara, pe pagina sa de Facebook ca a fost agresat verbal de un individ intr-un supermarket. Acesta i-a reprosat opiniile pe care le posteaza pe retelele de socializare.

„Acum cateva minute am fost acostat, intr-un magazin Lidl din Sectorul 6, de un ins tuciuriu care, pe un ton foarte agresiv, m-a jignit spunand ca e pentru ce scriu ‘pe internet’. Parea ca are chef si de bataie, dupa cum a sarit la mine. Efectiv eu imi puneam produsele pe banda si individul a venit glont la mine, nu avea cos sau vreun produs in mana. A intrat in magazin fara cos si a venit direct la casa unde eram eu.

Nu va reproduc toata discutia, nu cobor asa jos, va imaginati ce putea sa spuna un astfel de individ.

I-am atras atentia ca provoaca scandal, adreseaza injurii intr-un loc public si ca asta e chiar infractiune sau se poate alege cu o amenda.
Praznicul BGS a asistat aiurit la incident.

Nu stia ce sa faca, Atunci cand i-am atras atentia ca e treaba lui sa discute cu scandalagiul, a incercat ceva timid.

Individul a plecat insa din magazin cand i-am spus ca voi chema Politia. A fugit literalmente la o masina si a tulit-o fara sa apuc macar sa ii vad numarul.

Nu aveam baterie in mobil ca sa pot suna eu la Politie sau sa il filmez pe individ, norocul lui. Omul de la BGS a spus ca el nu suna la Politie, ca el suna numai daca fura cineva ceva, in rest nu.

Sefa de magazin a spus ca regreta incidentul…

Acum, dupa cum arata cetateanul imi vine greu sa cred ca e genul care citeste subiecte politice pe net. Cred ca fie a fost o provocare tintita, fie e telespectator Antena 3 sau RTV si m-au denigrat iar televiziunile penalilor”, a scris Malin Bot pe Facebook.

Malin Bot este unul dintre cei mai duri critici ai PSD, fiind prezent de altfel aproape in fiecare seara printre protestatarii din Piata Victoriei din Bucuresti.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: