Un cunoscut jurnalist a fost batut cu salbaticie de jandarmi: „M-au lovit cu pumnul, mi-au dat un picior in spate” – Video

news

Robert Mihailescu, jurnalist la hotnews.ro, a fost lovit cu pumnii si picioarele de jandarmi la mitingul Diasporei din Piata Universitatii, dupa ce Jandarmeria a inceput interventia in forta impotriva manifestantilor.

Ziaristul transmitea LIVE interventia Jandarmilor de pe Calea Victoriei. La finalul filmarii, trupele Jandarmeriei intervin din nou in forta si ridica trei tineri care se aflau in fata magazinului Admiral si care nu aveau o atitudine ostila.

Un barbat in civil, imbracat in haine de culoare deschisa, care dadea ordine jandarmilor, a venit dintre acestia si l-a tras pe ziarist in mijlocul jandarmilor.

„Transmiteam LIVE interventia jandarmilor. Barbatul in alb m-a prins de mana si mi-a smuls telefonul. I-am strigat ca sunt ziarist si am ridicat mainile deasupra capului, cu legitimatia care se afla la gat ridicata in aer. Barbatul m-a tras in mijlocul jandarmilor carora le-a spus: ‘Luati-l si pe asta’. Unul dintre jandarmi m-a lovit cu pumnul si m-a impins in spatele cordonului in timp ce un al jandarm mi-a mai dat un picior in spate. I-am cerut sa imi dea telefonul inapoi, spunandu-le din nou ca sunt ziarist. Un jandarm m-a injurat si m-a lovit cu piciorul. In acest timp, un alt jandarm zdrobea de asfalt telefonul meu”, a povestit Robert Mihailescu.

Pe inregistrarea video sunt salvate doar imaginile pana la smulgerea telefonului mobil. Ziaristul a depus plangere la Sectia 1 de Politie.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: