Un deputat PNL a votat „din greseala” motiunea contra lui Vlad Voiculescu: „Nu am apasat pe buton si foarte greu am accesat pentru ca sunt intr-o zona fara semnal”

politica

Deputatul PNL Corneliu Olar, singurul liberal care a votat pentru adoptarea motiunii simple initiate de PSD impotriva ministrului Sanatatii Vlad Voiculescu, a declarat miercuri pentru News.ro ca a fost o greseala atunci cand a folosit tableta ca sa voteze pentru ca este intr-o zona fara semnal si se conecteaza greu la Camera Deputatilor. El a adaugat ca nu a fost cu intentie votul sau. Si liderul grupului parlamentar al minoritatilor nationale Varujan Pambuccian a votat in favoarea motiunii simple.

„A fost o greseala. Am votat pe tableta si a fost o greseala. Nu am apasat pe buton si foarte greu am accesat pentru ca sunt intr-o zona fara semnal si foarte greu ma conectez la Camera Deputatilor. Am tot dat si nu imi aparea imaginea si la vot, din greseala am votat, dar nu intentionat”, a declarat Corneliu Olar, pentru News.ro.

Potrivit votului electronic afisat pe site-ul Camerei Deputatilor, in favoarea motiunii simple a votat si liderul grupului parlamentar al minoritatilor nationale Varujan Pambuccian.

Camera Deputatilor a respins motiunea simpla initiata de 109 deputati social-democrati impotriva ministrului Sanatatii Vlad Voiculescu. Anterior votului, liderul deputatilor PSD Alfred Simonis a solicitat ca votul la motiunea simpla sa fie unul secret, insa cererea a fost respinsa.

Din 304 deputati prezenti, au fost 140 de voturi „pentru”, 161 „contra”, o abtinere, iar doi deputati nu au votat.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: