Un deputat PNL anunta ca PSD vrea sa scape de Dincu: „PSD-ul ar vrea sa il remanieze pe Vasile Dincu mai mult decat oricine altcineva”

politica

Deputatul PSD Pavel Popescu a declarat, luni, in emisiunea Talk News de la Profit News TV, ca PSD ar vrea sa il remanieze pe Vasile Dincu mai mult decat oricine altcineva. El a mai spus ca stia ca nu se va intampla o remaniere, pentru ca PSD va folosi ca gest politic „acest troc al ministrului meu care pleaca versus ministrul tau care pleaca”.

”Declaratiile nefericite sunt declaratii nefericite si le asumi, ca ministru. Eu personal stiam ca nu se va intampla o remaniere, pe o analiza simpla si nu voi intra in detalii. Tocmai pentru ca PSD va folosi ca gest politic acest troc al ministrului meu care pleaca versus ministrul tau”, a spus deputatul PNL, membru al comisiei de aparare.

El a precizat ca ”este absolut normal, este o coalitie politica”.

”Nu ne permitem ca PNL sa venim in fata cu o remaniere a unui ministru care poate nu sufera sau nu necesita o remaniere, doar pentru ca PSD nu poate sa isi remanieze propriul ministru care este in curtea PSD”, a precizat Popescu, citat de news.ro.

”Opinia mea este ca PSD-ul ar vrea sa il remanieze pe Vasile Dincu mai mult decat oricine altcineva. Declaratiile domnului ministru sunt total independente de dorinta PSD de a-l remania, nu sunt decat niste motive care ar pune putin mai multe paie pe focul acesta al remanierii care mocneste in PSD”, a aratat Pavel Popescu, precizand ca premierul a iesit, prin purtatorul de cuvant si a vorbit despre calibrarea mesajului.

Potrivit lui Pavel Popescu, ”este la latitudinea sefilor celor doua partide sa discute despre remaniere, dar in conditiile unor declaratii personale facute nu putem discuta despre astfel de trocuri politice, imi dau eu un ministru jos dar va dati si voi un ministru jos, nu asa se pune problema”.

Marcel Ciolacu a afirmat ca era normal ca premierul Nicolae Ciuca sa discute cu ministrul Apararii Vasile Dincu, dupa afirmatiile celui din urma despre razboiul din Ucraina. Liderul PSD a adaugat, intrebat ce se va intampla daca va demisiona ministrul, ca atunci va lua act de acest lucru. El a reiterat faptul ca vrea sa stea de vorba cu seful Executivului, iar daca acesta „considera ca un ministru trebuie schimbat din functie, atunci vine cu o propunere in coalitie”.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: