Un deputat PSD anunta „Ziua RUSINII Partidului Social Democrat”. Scrisoare deschisa adresata conducerii PSD, acuzatii dure la adresa lui Tudose

politica

Deputatul PSD Liviu Plesoianu transmite conducerii PSD o scrisoare deschisa in care solicita sa nu fie acceptata solicitarea lui Mihai Tudose de a fi remaniati trei ministri pe motiv ca sunt „penali”. „Daca maine, in Cex, se va decide remanierea unor ministri pe motiv ca sunt „PENALI”, atunci ziua de 12 octombrie 2017 va ramane in istorie ca ‘Ziua RUSINII Partidului Social Democrat’, ziua in care electoratul PSD a fost TRADAT, ziua in care PSD a CAPITULAT in fata Noii Securitati, ziua in care PSD devine oficial Noul USR!”, scrie Plesoianu.

Iata scrisoarea deputatului PSD:

„2 octombrie 2017 – Declaratie de Independenta sau Ziua Marii RUSINI PSD!

Domnul premier este azi premier tocmai pentru ca romanii, in marea lor majoritate, nu s-au dus dupa fentele Trinomului KKK (Klaus-Klemm-Kovesi)! Desi Trinomul si aparatul sau de #propaganda i-au certat pe romani si le-au spus ca nu trebuie sa voteze „PENALI”, acestia au inteles foarte bine manipularea ieftina si au acordat PSD un VOT covarsitor. Cliseul #STALINIST folosit obsesiv („PENALII”) nu numai ca nu a functionat, dar i-a determinat pe oameni sa fie si mai hotarati, atat la locale, cat si la parlamentare. Cei mai multi dintre romani au priceput ca este vorba despre o manevra penibila a Noii Securitati. Iar VOTUL masiv din decembrie a reprezentat ADEVARATUL PROTEST! Un protest impotriva ABUZURILOR, un protest impotriva STATULUI PARALEL, un protest impotriva celor care vor sa conduca Romania din #SUFRAGERIA lor!

Tocmai de aceea, NU pot sa trec peste faptul ca am ajuns sa-l aud pe premierul PSD vorbind EXACT ca Rares Bogdan-TALIBAN, ca Unitatea de Manipulare DOGIOIU, ca TAPALAGA, ca MACOVEI, ca Hans Klemm si ca Iohannis (pentru a enumera doar cativa dintre slujitorii Noii Securitati)! Domnul Tudose ne spune ca procurorii DNA nu au agenda politica, ne zice ca ei nu fac dosare pentru a hotari cine are si cine nu are voie sa faca parte din Guvernul Romaniei. Apoi, preluand EXACT termenii de propaganda folositi de Iohannis si coechipierii lui din Statul Paralel, ne spune premierul ca trebuie sa remanieze trei ministri pentru ca sunt „PENALI”. …Nu este absolut FABULOS!?

Nu mai incerc sa-i explic domnului Tudose ca prezumtia de nevinovatie EXCLUDE categoric notiunea de „PENALI”. Nici ca a te da cocos fata de FMI nu se pupa cu a sta in genunchi in fata unor functionari de la Bruxelles. Nici ca partidul care l-a facut premier era si e condus de un „PENAL”. Nici ca partenerii de la ALDE sunt si ei condusi de un „PENAL”. Sunt fracturi LOGICE atat de mari in declaratiile premierului incat consider INUTIL a-i explica aceste lucruri!

Vreau doar sa transmit un mesaj foarte ferm catre Comitetul Executiv PSD. Daca maine, in Cex, se va decide remanierea unor ministri pe motiv ca sunt „PENALI”, atunci ziua de 12 octombrie 2017 va ramane in istorie ca ‘Ziua RUSINII Partidului Social Democrat’, ziua in care electoratul PSD a fost TRADAT, ziua in care PSD a CAPITULAT in fata Noii Securitati, ziua in care PSD devine oficial Noul USR!

Dispret total fata de propriul electorat, o NOUA capitulare penibila in fata Noii Securitati sau o Declaratie de INDEPENDENTA? Maine, PSD va decide ce fel de partid este. Cu consecinte majore atat in privinta optiunilor electorale viitoare, cat mai ales in privinta viitorului acestei tari”, scrie Plesoianu pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: