Un deputat PSD are o veste foarte proasta pentru Dragnea: „Sorin Grindeanu are cea mai buna imagine dintre liderii PSD”

politica

Deputatul PSD Alfred Simonis cere conducerii PSD sa solutioneze favorabil solicitarea lui Sorin Grindeanu de a fi anulata decizia excluderii sale din partid. El sugereaza ca, in caz contrar, intreaga filiala Timis ar putea parasi partidul.

„Conflictul ar trebui sa fie stins. Conducerea partidului ar trebui sa inteleaga ca acest scandal nu face bine nimanui. Sorin Grindeanu are cea mai buna imagine dintre liderii PSD”, a declarat Simonis la Antena 3.

Intrebat daca sustinatorii lui Grindeanu din Timis vor parasi partidul, in cazul in care se mentine excluderea fostului premier, Simonis a raspuns: „N-as vrea sa pun raul inainte”.

„Nu exista niciun fel de opozitie la adresa lui Grindeanu in organizatia locala, toti membrii PSD Timis sunt alaturi de Sorin Grindeanu”, a subliniat deputatul PSD.

Contestatia depusa de Grindeanu privind excluderea sa din partid a fost insotita si de un alt document – o scrisoare semnata de toti cei 55 de primari social-democrati din Timis, de cei 16 consilieri judeteni si de cei sase parlamentari, inclusiv de deputatul Matei Suciu, singurul din filiala Timis care a votat pentru demiterea guvernului Grindeanu, scrie pressalert.ro.

In aceasta scrisoare se cere ca sa fie aprobata contestatia depusa de presedintele filialei Timis, Sorin Grindeanu.

Documentul a fost trimis atat lui Liviu Dragnea, cat si comisiei care va judeca contestatia fostului premier. Aceasta miscare vine dupa ce, saptamana trecuta, secretarul general al PSD, Marian Neacsu, a venit la Timisoara sa puna un presedinte in locul lui Grindeanu, dar a plecat fara a reusi acest lucru si promitand ca va sustine in fata conducerii centrale a partidului solicitarea filialei ca sefia organizatiei sa fie asigurata de presedintele executiv Calin Dobra, pana se va lamuri definitiv daca Grindeanu este sau nu exclus din PSD.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, in legatura cu contestatia depusa de fostul premier Sorin Grindeanu la excluderea lui din partid, ca aceasta se va discuta de Comisia nationala de integritate care se va intruni cand o va convoca seful comisiei.

„Foarte important subiectul pentru tara. Intr-adevar, despre contestatie am aflat si eu inainte de conferinta de presa. Este adresata Comisiei Nationale de integritate care se va intruni cand o va convoca presedinte acestei comisii si vor lua o decizie. E simplu”, a precizat Liviu Dragnea, dupa sedinta coalitiei de guvernare, intrebat despre contestatia lui Sorin Grindeanu cu privire la excluderea din PSD.

Fostul premier Sorin Grindeanu a anuntat, vineri, ca a depus la PSD contestatia la decizia de excludere a sa din partid, mentionand ca acesta urmeaza sa fie judecata in comisia nationala de etica a formatiunii.

„Am contestat, conform statutului PSD, acea decizie de excludere a mea din partid. Contestatia este pe baza statutului si pe baza deciziilor luate de conducerea partidului in urma cu aproximativ o luna si jumatate. Este o chestiune, nu as vrea sa intru in foarte multe detalii, care se va judeca in forurile interne ale partidului, si anume la comisia de etica. Contestatia mea este conform cu prevederile statutului si, subliniez, este pana la urma si dorinta membrilor din organizatia Timis de a face acest demers”, a precizat Sorin Grindeanu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: