Un deputat rus a confundat microfonul cu un microscop. Imagini ireale din Parlamentul Rusiei, deputatul face parte din partidul lui Putin – Video

externe

Un deputat din Partidul Rusia Unita, partidul lui Putin, a confundat un microfon cu un microscop in timpul unei sedinte a Parlametului Rusiei, anunta publicatia rusa Baza pe Telegram.

Deputatul Rinat Aisin a crezut ca microfonul este un microscop, scrie publicatia rusa.

Este greu de explicat comportamentul sau: in timpul discursului colegilor sai, Aisin a inceput sa isi bage ochii in microfon. Mai intai in stanga, apoi in dreapta.

„Nu se stie ce a cautat acolo. Poate ca incerca sa gaseasca sensul muncii sale”, a concluzionat ironic Baza.

Rusia Unita a obtinut 49,85% din voturi la alegerile din 2021, avand astfel peste 300 din cele 450 de mandate ale Dumei de Stat.

Pe locul doi s-a situat Partidul Comunist, cu 18,96% din voturi, fata de 13,34% la alegerile din 2016. Au mai trecut pragul electoral de 5% Partidul Liberal-Democrat (7,50%), formatiunea social-democrata Rusia Justa (7,44 %) si o formatiune recent constituita si denumita ”Oameni noi” (5,33%), pe care unii o considera un proiect al Kremlinului pentru a diviza votul protestatar.

Alegerile au fost ”libere si corecte”, a apreciat Kremlinul, in timp ce observatorii si opozitia manifesta ingrijorari majore privind fraude electorale, inclusiv cu votul electronic, iar Comisia Europeana considera ca acest scrutin s-a desfasurat intr-o ”atmosfera de intimidare”.

Lovim „drept la tinta” si pe Telegram. Abonati-va si la canalul AK24 de Telegram

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: