„Un dobitoc si un bou cu b mare”. Macel intre propagandistii PSD dupa imensa gafa cu Simona Halep

politica

Colajul foto distribuit pe paginile de Facebook ale organizatiilor locale ale PSD,  in care se sustine ca Somona Halep a fost huiduita de 20.000 de „fani” pe Arena Nationala, a starnit furia lui Marius Pileanu, unul dintre cei mai activi propagandisti PSD de la Antena 3 si RTV.

”Sunt oripilat! Daca este adevarat ce s-a intamplat… cine a facut asa ceva este un dobitoc si un bou cu b mare. Asemenea mizerii nu se posteaza pe niciun site”, a declarat Marius Pieleanu la Antena 3.

Pieleanu a primit doar in luna mai trei contracte grase din partea unor institutii controlate de reprezentanti ai PSD si ALDE.

Astfel, Pieleanu a primit contracte de la Primaria Sectorului 1 (86.396 lei), de la Primaria Sectorului 5 (87.200 lei) si de la Ministerul Mediului (120.000 lei). Contractele au fost atribuite Institutului Avangarde, care este in proprietatea lui Pieleanu.

Contractele a fost dat publicitatii de jurnalistul Mircea Marian, pe pagina sa de Facebook.

„Doar in luna mai, ‘sociologul’ de casa al A3 Florin Pieleanu a primit contracte de 294.000 lei de la statul pesedist. Va asigur ca nu face nimic pentru banii astia, in afara de a merge la TV unde spune ce vrea Partidul sa se auda.
294.000 lei doar in luna mai, prin incredintare directa. Ca sa intelegeti dimensiunea jafului, daca un propagandist de rangul II incaseaza peste 60.000 de euro pe luna. De la noi…”, a scris Marian.

Pieleanu a dat publicitatii, miercuri, un nou sondaj de opinie din care rezulta ca Gabriela Firea, sefa primarilor din Sectorul 1 si Sectorul 5, ar lua 51% din voturile bucurestenilor daca maine ar avea loc alegeri. De asemenea, Pieleanu a mai anuntat ca ALDE, formatiune care detine Ministerul Mediului prin Gratiela Gavrilescu, este cotat cu 14% din intentiile de vot.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Mai mult despre: , ,

Comentarii: