Un elev roman de 12 ani, aflat in excursie cu colegii si profesorii in Austria, a murit dupa ce a cazut de la fereastra hotelului unde clasa lor era cazata

externe

elev, roman, Austria, decedat, cadere, fereastra, excursie

Un elev roman, de doar 12 ani, si-a pierdut viata vineri dimineata in Austria. Minorul care era cazat, alaturi de colegi si profesori, la un hotel din orasul Wiener Neudorf, a cazut de la fereastra camerei, dupa ce a incercat, se pare, sa traverseze balustrada catre alta camera.

Elevii romani erau in excursie in Austria. Politistii austrieci au deschis o ancheta pentru a stabili cum s-a petrecut tragedia, scrie cotidianul hna.de.

Incidentul a avut loc la primele ore ale zilei de vineri, 30 noiembrie, in Wiener Neudorf, cartierul Modling. Se pare ca minorul a cazut de la aproape 10 metri inaltime si a fost gasit in stare grava. Ajunsi la fata locului, medicii au aplicat masurile de resuscitare, dar nu au reusit sa il mai readuca pe copil la viata. Au fost solicitati psihologi pentru colegii copilului

Tragedia i-a marcat profund pe colegii baiatului si a fost solicitata si o echipa de interventie in criza pentru a le acorda sprijin psihologic colegilor de clasa. Ancheta politistilor este in derulare, facandu-se cercetari pentru a se clarifica circumstantele exacte in care s-a produs tragicul eveniment.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: