Un europarlamentar arata cat de bine stie Viorica Dancila sa lucreze cu institutiile europene: A conceput mereu relatia Bucuresti-Bruxelles conflictuala

politica

Europarlamentarul Cristian Preda a declarat, intr-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, ca premierul desemnat, Viorica Dancila, a vazut mereu relatia Bucuresti-Bruxelles conflictuala, asta in conditiile in care ea trebuia sa interactioneze cu ceilalti parlamentari europeni. Mesajul lui Cristian Preda vine ca urmare a faptului ca Viorica Dancila s-a laudat ca stie ca lucreze cu institutiile europene, asta fiind necesar pentru a ajunge premier.

Potrivit eurodeputatului Cristian Preda, Viorica Dancila va fi si „mai rigida” decat Ponta, Grindeanu si Tudose la un loc, de vreme ce, timp de noua ani cat a lucrat in Parlamentul European, a concept relatia Bucuresti-Bruxelles ca pe una conflictuala.

Mesajul acestuia vine dupa ce, marti, Viorica Dancila, a spus care sunt competentele ce o recomanda pentru functia de prim-ministru: dialogul si faptul ca stie sa lucreze cu institutiile Uniunii Europene. Mai mult, aceasta considera ca modul de lucru din Parlamentul European ar trebui introdus si in Romania, cu toate ca in cei noua ani in care a lucrat in Parlamentul European, premierul desemnat a intocmit un singur raport.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: