Un europarlamnetar PSD dezvaluie de ce Daddy a vrut congresul din 10 martie: „interesul lui Liviu Dragnea este sa scape de cativa incomozi”

politica

Liviu Dragnea nu vrea sa aiba contracandidati la functia de presedinte al PSD, a declarat la RFI eurodeputatul Catalin Ivan.

Catalin Ivan crede ca Liviu Dragnea „nu vrea sa faca alegeri pentru functia de presedinte, pentru ca nu se simte confortabil in scaunul pe care-l ocupa si nu vrea sa aiba contracandidati. In al doilea rand, face alegeri pentru functiile de vicepresedinti, in conditiile in care niciodata pana la Liviu Dragnea aceste functii nu au fost atat de lipsite de substanta. Sub conducerea lui Liviu Dragnea, vicepresedintii PSD nu au existat (…). Singura miza pentru care organizeaza aceste alegeri Liviu Dragnea este ca membrii de partid sa fie foarte preocupati de batalia pentru functii (…) si sa nu se mai discute de fapt problemele importante ale partidului, caderea in sondaje, dictatura din partid, lipsa dialogului, ruperea totala de familia europeana din care facem parte, faptul ca in atat de scurt timp PSD a devenit un partid nefrecventabil pentru absolut toti cei din afara si foarte multe alte discutii care ar trebui sa aiba loc in partid si care nu au loc”.

In opinia eurodeputatului, „interesul lui Liviu Dragnea este sa scape de cativa incomozi, sa dea senzatia ca dupa acest Congres controleaza si mai bine partidul, desi evident nu este asa, dar in politica lucram cu perceptii, nu cu realitati si sa-i lase sa se bata ca chiorii pe niste functii care nu au avut in ultimii doi ani de zile nici o importanta si nici nu vor avea de acum incolo vreo importanta, dar il ajuta pe Liviu Dragnea sa-si fidelizeze anumite persoane si sa scape de cativa incomozi”.

Liviu Dragnea s-a razgandit si nu mai cere votul de incredere al PSD la Congresul de sambata. Vor fi in schimb organizate alegeri pentru celelalte functii de conducere.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: