„Un fake news extrem de periculos pornit de la Catalin Tolontan”. Ecologistii de la Agent Green il apara pe Iovu Biris

news

Agent Green, o organizatie ecologista foarte activa, il acuza pe Catalin Tolontan de „fake news” dupa publicarea in Libertatea a unui articol in care Iovu Biris, consilier al ministrului Mediului, este acuzat ca „si-a dat singur, in trecut, contracte pe bani europeni, intr-un vizibil conflict de interese”.

„Un fake news extrem de periculos pornit de la Catalin Tolontan / Libertatea se raspaneste pe mai multe canale media. Este vizat profesorul Iovu Biris, co-autorul inventarului PIN MATRA din anul 2004 al ultimelor paduri virgine din Romania si omul de stiinta persecutat si eliminat din INCDS de Ovidiu Badea.

Dar Ovidiu Badea, directorul dictator care castiga mai mult decat Donald Trump a fost la randul sau detronat saptamana trecuta deoarece a secretizat dimensiunea taierilor ilegale de paduri si este probabil invidios pe domnul Biris.

In acest context, suspectam ca ziarul Libertatea si Catalin Tolontan au fost cel putin superficiali in prezentarea alegatiilor asupra profesorului Iovu Biris si consideram ca se impune un drept la replica”, transmite Agent Green pe Facebook.

Libertatea a publicat, joi, un articol in care ii aduce acuzatii grave noului consilier al ministrului Mediului, Costel Alexe.

„Ministrul Mediului si-a luat un consilier care isi dadea singur contracte. A fost dat afara de la munca pentru ca a batut un coleg!

Iovu Biris a fost numit, recent, consilier al ministrului Mediului. Tot Iovu Biris si-a dat singur, in trecut, contracte pe bani europeni, intr-un vizibil conflict de interese, acestea fiind semnate intre Institutul de Cercetari si Amenajari Silvice (ICAS), unde el era responsabil de proiecte, si firma Biota Research and Consulting SRL, unde avea 50% din actiuni. Proaspatul consilier a fost, de asemenea, dat afara din ICAS pentru ca a batut un coleg”, a anuntat Tolontan pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: