Un fost agent secret american a declarat in fata Congresului ca guvernul SUA detine resturile unui OZN si ale corpurilor unor extraterestri – VIDEO

externe

marturie, Congres, OZN, extraterestri, Pentagon

Nu suntem singura specie inteligenta din univers, iar autoritatile ascund dovezi ale existentei extraterestrilor, inclusiv resturi ale unui obiect neidentificat, a declarat miercuri un fost ofiter de informatii in fata unei comisii a Congresului american, relateaza AFP.

In cadrul audierii sale de miercuri in fata Congresului american, David Grusch a afirmat ca a avut acces la documente oficiale care atesta existenta unui obiect zburator extraterestru.

David Grusch s-a declarat „absolut” convins ca Statele Unite ale Americii se afla in posesia acestui OZN – numit in prezent de autoritatile americane drept „fenomen anormal neidentificat” – si chiar a ramasitelor celor care il operau.

„In cadrul atributiilor mele, am aflat ca exista un program (…) de recuperare a ramasitelor unui aparat neidentificat si de analiza a acestuia”, pentru a intelege cum functioneaza, a spus David Grusch.

Fostul agent, care a fost presat cu intrebari in timpul audierii, a declarat ca nu poate oferi mai multe detalii in public din cauza informatiilor clasificate implicate.

„Aceasta marturie se bazeaza pe informatiile care mi-au fost furnizate de persoane cu un portofoliu cunoscut de legitimitate si de servicii aduse acestei tari, dintre care multe mi-au impartasit dovezi convingatoare sub forma de fotografii, documente oficiale si marturii orale secrete”, a declarat el.

Fostul ofiter de informatii militare a fost audiat de o comisie a Camerei Reprezentantilor pe probleme de securitate nationala, alaturi de doi fosti piloti care sustin ca au observat fenomene anormale.

Deputatul republican Tim Burchett i-a sustinut pe cei trei barbati, afirmand ca este timpul sa se ridice valul secret asupra acestor cazuri.

Seful biroului Pentagonului insarcinat cu investigarea fenomenelor OZN si a riscurilor pe care acestea le prezinta pentru securitatea nationala asigurase in aprilie ca nu au fost identificate semne de activitate extraterestra. Biroul „nu a detectat nicio dovada credibila de activitate extraterestra, de tehnologie non-terestra sau de obiecte care sfideaza legile fizicii”, a declarat Sean Kirkpatrick.

Cu toate acestea, guvernul american ia in serios aceste fenomene, iar NASA a cerut recent eforturi sporite pentru a le studia din punct de vedere stiintific, la fel ca si Pentagonul, care este ingrijorat de posibilele activitati de spionaj chinezesc.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: