Un fost ambasador l-a prins pe Radu Cristescu: „Fals grosolan. Sa-i spuna cineva acestui dubios ca in 1984 nu exista fontul ‘Times New Roman’ la masinile de scris”

politica

Ciprian Mihali, fost ambasador al Romaniei, il acuza pe Radu Cristescu ca documentul atribuit fostei Securitati pe care l-a dat publicitatii este un „fals grosolan”. In document, datat in anul 1984, se afirma ca Traian Basescu a incasat 1.500 de dolari pentru serviciile sale.

„Acest domn tocmai a fost numit secretar de stat la Energie. Ca multi analfabeti ticalosi din structura acestei puteri, manipuleaza cum respira.

Acest document falsificat grosolan si altele similare circula de mai multi ani prin presa, pe la televiziuni si pe internet. Si aceste este preluat, cum altfel, de la fabrica de falsuri numita Antena 3. Sa-i spuna cineva acestui dubios ca in 1984 nu exista fontul ‘Times New Roman’ la masinile de scris, iar ‘character’ e greseala tipica a autocorectorului din Word. In sfarsit, la masinile de scris nu exista aliniere stanga-dreapta (Justified pentru cunoscatori).

In rest, e inutil sa ne miram, individul se integreaza perfect in galeria celui mai sinistru guvern pe care l-a dat vreodata Romania. Dupa cum e inutil sa ne miram de indignare analfabetilor care il apreciaza si se revolta din cauza acestui document”, a scris Mihali pe Facebook.

Radu Cristescu, fost vicepresedinte PMP, numit miercuri de Dancila ca secretar de stat la Energie, a publicat pe Facebook un document atribuit fostei Securitati. ”Despre Basescu Traian precizam ca isi manifesta pe deplin adeziunea fata de politica PCR si am ordonat sustinerea sa materiala cu suma de 1500 de dolari SUA pentru subventionare retelei in cadrul noilor deziderate”, se arata in intr-o nota atribuita fostului sef al Securitatii, Iulian Vlad in octombrie 1984.

„Ce o fi asta??? Dupa cum bine stim turnatorul Petrov, alias Basescu, a avut doua declaratii vis a vis de faptul ca a fost turnator al Securitatii:

-una dintre declaratii in care sfideaza inteligenta tuturor romanilor, sfidand bunul simt, spune ca nu a stiut ca CI-stul, cel caruia ii turna, era de la securitate.
-in cea de a doua declaratie recunoaste ca scrisul este al lui, adica, da, a turnat, dar ca nu a fost remunerat, adica nu a primit bani pentru turnatorii.

Oare 1500 de dolari cat primea el pe vreme lui Ceausescu nu erau bani? Cititi documentul de mai jos! Ce zici Petroave de asta?!? Ai luat sau nu ai luat bani?”, a scris Cristescu pe Facebook.

Premierul Dancila l-a numit miercuri pe Radu Mihail Cristescu in functia de secretar de stat la Ministerul Energiei.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: