Un fost consilier al lui Ciolos anunta ca premierul PSD a desfiintat o structura esentiala, „centrul Guvernului”: „Au distrus tot ce s-a construit in 2016”

politica

Catalin Drula, fost consilier al lui Dacian Ciolos si actual parlamentar USR, anunta ca Sorin Grindeanu a desfiintat Cancelaria Prim-Ministrului. „E in logica acestui guvern: coordonarea si politicile publice se fac in Kiseleff la sediul PSD”, a punctat Drula.

„Cancelaria Prim-Ministrului este centrul Guvernului, locul de unde se coordoneaza politicile publice ale acestuia. E important sa ai oameni buni si un sef al Cancelariei competent care sa urmareasca agenda guvernului si sa coordoneze ministerele. Rolul Cancelariei a crescut sub Guvernul Ciolos tocmai pentru a profesionaliza actul de guvernare.

Acum, aud ca Guvernul Grindeanu a desfiintat Cancelaria, distrugand tot ce se construise in 2016. E in logica acestui guvern: coordonarea si politicile publice se fac in Kiseleff la sediul PSD, ce nevoie mai au de Cancelarie?”, a scris Drula pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Comentarii: