news

Un fost consilier prezidential a murit la spital dupa ce a fost implicat intr-un accident de circulatie. S-a izbit de un TIR

Fostul consilier prezidential pe probleme economice din mandatul lui Ion Iliescu, Gheorghe Mirica, ranit, vineri, intr-un accident rutier produs pe DN 1 B, a murit la Spitalul Judetean Buzau.

Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului Judetean Buzau, Adriana Bunila, barbatul a fost adus in coma la Unitatea de Primire Urgente, cu multiple traumatisme. Medicii au incercat sa-l salveze, l-au resuscitat, insa, in final, a fost declarat decesul, scrie news.ro.

Gheorghe Mirica a fost ranit, vineri dimineata, intr-un accident de circulatie dupa ce a intrat cu masina pe contrasens si s-a lovit de un TIR.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Buzau, inspector principal adjunct Mihail Draghiciu, un barbat de 71 de ani din Bucuresti circula cu un autoturism pe DN 1 B, dinspre Buzau catre Ploiesti, cand, la un moment dat, a intrat in depasire, lovind frontal un autotren care rula regulamentar pe sens opus.

In urma impactului, soferul autoturismului a ramas cu picioarele blocate in mormanul de fiare, fiind nevoie de interventia unui echipaj de descarcerare pentru a-l salva. Barbatul a fost preluat in stare comatoasa si dus la Spitalul Judetean Buzau.

Gheorghe Mirica este fost politician. De-a lungul vremii, el a trecut prin mai multe partide, intre care PRU, PSM si PND, al carui secretar general adjunct era in 2016.

Gheorghe Mirica a fost consilier prezidential pe probleme economice in mandatul lui Ion Iliescu.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Operatiunea „Podul Crimeii”. Moscova dezvaluie ca ucrainenii au folosit combustibil solid de racheta in atacul asupra podului

Ziarul rusesc Kommersant, citand surse din cadrul investigatiei, a dat publicitatii modul in care fortele…

7 ore ago

Oferta educationala din partea militiei houthi: Studentii suspendati din cauza protestelor la universitatile americane isi pot continua studiile la Universitatea din Sanaa

Militia houthi din Yemen, aliniata cu Iran, care a perturbat transportul mondial pentru a-si manifesta…

8 ore ago

Oficiali ai Hamas si directorul CIA se vor intalni cu mediatorii egipteni pentru a discuta cea mai recenta propunere pentru un armistitiu

O delegatie a gruparii militante palestiniene Hamas se va afla, sambata, la Cairo, a declarat…

9 ore ago

ONU trage un semnal de alarma cu privire la noi legi din Spania care ar putea reabilita epoca Franco

Noile legi propuse de guvernele de coalitie regionala de dreapta si de extrema dreapta din…

9 ore ago

Armata americana anunta ca, din cauza vremii nefavorabile, va asambla debarcaderul pentru Gaza intr-un port israelian

Armata americana a anuntat, vineri, ca intrerupe temporar constructia unui debarcader in largul coastei Gaza…

9 ore ago