Un fost ministru din Guvernul Ponta ar putea reveni in componenta noului executiv

politica

Eugen Teodorovici, fost ministru al Fondurilor Europene si al Finantelor Publice in Guvernul Ponta, a fost propus de catr presedintele PSD Tulcea, Horia Teodorescu, a declarat, vineri, pentru portofoliul de la Finante sau de la Fonduri Europene in Guvernul Viorica Dancila, arata Mediafax.

PSD Tulcea, prin vocea presedintelui Horia Teodorescu, a facut o propunere de ministru pentru noul Guvern al Romaniei, fiind vorba de Eugen Teodorovici, senator de Tulcea si fost ministrul in Guvernul Ponta.

„Am facut aceasta propunere. Cred ca Eugen Teodorovici este o varianta foarte buna. Decizia va fi luata, insa, de CEx PSD”, a spus Teodorescu.

Eugen Teodorovici a declarat ca-l onoreaza propunerea, dar nu se poate pronunta decat dupa sedinta CEX al PSD de luni.

„Ma onoreaza propunerea. Sigur, niciunul dintre portofolii nu mi-ar fi strain, dupa atatia ani de cand lucrez in administratia publica”, a declarat Teodorovici.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, joi, la scurt timp dupa desemnarea Vioricai Dancila, ca in cursul zilei de luni social democratii se vor reuni in sedinta pentru a stabili comporenta Guvernului, astfel ca in 29 ianuarie Parlamentul sa fie convocat in sedinta extraordinara pentru votul de investitura.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

 

Comentarii: