Un fost pesedist il toarna pe Dragnea. Iata cum organizeaza „proteste spontane” la Cotroceni pentru „nerespectarea Constitutiei Romaniei”

politica

Europarlamentarul Catalin Ivan, fost membru PSD, prezinta dovada ca PSD organizeaza contramanifestatii in fata Palatului Cotroceni. Liderii organizatiilor locale din Bucuresti au primit ordin sa trimita cate 10 membri pentru a protesta fata de „nerespectarea Constitutiei Romaniei” de catre Iohannis.

Ivan prezinta un mesaj pe care un vicepresedinte PSD din Bucuresti, Dan Tara, l-a trimis catre subordonatii lui:

„Acum, daca Dragnea insista cu protestele spontane, insist si eu sa va anunt unde vor avea loc. Maine, oameni furiosi pentru ca Iohannis nu respecta legea fundamentala a tarii isi vor striga nemultumirea incepand cu ora 17.45.
Faptul ca limba maghiara devine limba regionala in urma santajului UDMR o fi constitutional? Faptul ca Harghita si Covasna nu mai sunt de facto teritorii romanesti o fi constitutional?”, a scris Catalin Ivan pe Facebook.

Miercuri, dupa ce motiunea de cenzura a fost respinsa, circa 100 de pensionari au protestat in fata Palatului Cotroceni, solicitand demisia lui Klaus Iohannis.

Mai mult despre: ,

Comentarii: