Un fost secretar de stat s-a enervat: „Bre, Liviule, pe aceeasi logica poti spune ca Olguta e toapa dar are tocuri misto, Valcov e hot dar e inalt”

politica

Valeriu Nicolae, fost secretar de stat in Ministerul Muncii in Guvernul Ciolos, s-a enervat cand l-a auzit pe Liviu Dragnea spunand ca nu conteaza daca Mihai Tudose a plagiat pentru ca va fi un premier bun, la fel ca Victor Ponta.

„Dragnea: ‘si Ponta a avut probleme cu plagiatul si a fost un premier bun’. Da bre Liviule pe aceeasi logica impecabila poti spune ca Olguta e toapa dar are tocuri misto, Valcov e hot dar e inalt si tu esti mafiot dar ai gagica tinerica.

Si da, Ponta a fost un premier bun pentru ‘familie’ ca doar si Sarbu si Daciana s-au scos in timpul mandatului lui. A fost bun asa cum Nastase a fost excelent pentru toti praduitori vostri incepand cu Hrebe, Oprisan si terminand cu Sova si Ghita. #haisictirbai!”, a scris Valeriu Nicolae pe Facebook.

In 2010, Tudose a obtinut diploma de Doctor in domeniul Stiinte Militare si Informatii, la Academia Nationala de Informatii „Mihai Viteazul”, Serviciul Roman de Informatii. Lucrarea s-a intitulat „Protectia infrastructurile critice”.

Un an mai tarziu, Tudose era lector universitar in cadrul aceleasi institutii, iar in 2013 ocupa postul de conferentiar universitar la Academia Nationala de Informatii „Mihai Viteaza”, SRI.

Mihai Tudose a cerut, in 2016, retragerea titlului de doctor, in urma acuzatiilor de plagiat.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: